Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Obama, Clinton i Bush osnovali Zakladu za pomoć Haitiju

Predsjednici Clinton i Bush tražit će pomoć od korporacija i institucija, a Obama je pozvao sve Amerikance da uplate gotovinu za pomoć Haitiju. Glavni grad Haitija Port-au-Prince danas je ponovno pogodio potres jačine 4,5 prema Richteru.

Komentari 13

ĐK
đoko_krstaš
18:10 17.01.2010.

jahači apokalipse imaju dušu, to nisam znao buuuahahaha

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
07:50 18.01.2010.

Amerikanci koriste kaos i beznađe na siromašnom Haitiju i uspostavljaju polako svoje vojne baze u toj zemlji. Bože daj da to bude privremeno dok zemlja ne obnovi infrastrukturu i dok se ne suzbiju ulične bande koje tamo haraju! Ali kao što možete primjetiti, Amerikanci raspoređuju vojne snage po Haitiju. Jer zašto su druge velesile poslale humanitarne stručnjake, hranu, vodu, odjeću i lijekove, a baš Amerikanci vojsku?!

VL
Avatar sebastian
sebastian
22:35 16.01.2010.

Neznam sta ovaj na lijevoj slici radi tu, ja mislim da on ne pase za tu humanitarnu misiju ????!!!

VL
KA
kaktus06
23:22 16.01.2010.

da su htjeli uplatiti, vec je puuuno rcuna otvoreno......

VL
TC
tigar-cro
07:14 17.01.2010.

Bush i Klinton--\"\"zestoki humanitarci\"\", koji su....odgovorni za sve ratove i nesrece u posljednjih 20 god.!!! Ima li kraja americom licemjerstvu???

VL
OB
-obrisani-
09:27 17.01.2010.

E, kome ta banda pomaze, odnjet ce gace na stapu! Bolje ce proci ako odbiju njihovu pomoc, pogotovo ako je u pitanju hrana i ljekovi jer su prepuni otrova.

VL
AC
@@acide@@
11:01 17.01.2010.

Sodoma, Gomora i Satana, šta je ovaj svet bogu skrivio ! ! !

VL
OB
-obrisani-
13:50 17.01.2010.

Lijepa gesta .... Potrebno je što više zaklada za pomoć stradalima.. Bez obrzira iz kojih donacija i smjerova stizala ... Neophodna je i potrebna... Kritiziranje dobrih poteza nije na ponos onima, koji ne vide jadne nesretne ljude na Haitiju nego priliku bacanja drvlja i kamenja na one koji su osnovali zakladu.... Ćovjek je dostojanstven po svojoj prirodi ali je ponašanje u nesreći drugih pokazatelj samog SEBE..... Empatija je snaga ljubavi u ovim trenutcima i jedino je bitno sebe smestiti u Haiti ispod neke razrušene kuće ..bez hrane, bez struje i sa velikom opasnošću kolere, mrtva tijela su svugdje okolo, pljačkaši otimaju humanitarnu pomoć....ni malo lijepo... Ali ipak dobro je znati da Amerika mada ima i ružnih poteza zna izabrati HUMANOST i ZAŠTITU ..kad je to izuzetno potrebno.....

VL
BP
Buakaw Por. Pramuk
14:42 17.01.2010.

Hvale vrijedan potez. No isto tako bih volio vidjeti koliku pomoci su donirali i poslali predstavnici Venezuele, Irana tj. predstavnici \"opozicije\" protiv \"zlog\" Zapada. Isto tako bih volio vidjeti koliki su filantropi ovi dolje pojedinci, vidim tu ima i nekoliko susjeda srbica koji ce se jamacno prepoznati :-), sa svojim komentarima koji jedva cekaju rijec Amerika u pojedinom clanku, kako bi se mogli zalijepiti kao muhe na g.vnonza taj clanak.

VL
OB
-obrisani-
15:20 17.01.2010.

pohvalno, složiti ću se, no ne napisaše ili ne rekoše, po koliko su dolara uložili u zaklade. Pozvati sirotinju na uplate, koja u biti i jedina zna i razumje probleme stradalih i nije neki osobiti čin...

VL
UK
Ugo Kajvez
17:56 17.01.2010.

Tajna000 . Sva tri predsjednika su masoni .. tebi to nšta ne govori?, .. vjerojatno ne pa onda se vidi koliko ti je mozak uključen kad počinješ pisati .... . upišii u google .. . The Militarization of Emergency Aidd to Haiti: Is it a Humanitarian Operation or an Invasion?

VL
UK
Ugo Kajvez
20:15 17.01.2010.

Interesantno kako u 15min, od \"plus ocjena\" se naklika do \"minus 30 ocjena\" za večinu komentara ...... ko da je netko zadužen za ispravno mišljenje javnosti ... hmmm ...

VL
UK
Ugo Kajvez
20:29 17.01.2010.

Buakaw Por. Pramuk . Daj si truda i pročitaj članak koji spominjem koliko su englezi i ameri pomogli ... onda uključi mozak, dobro razmisli, pazi da ti prsti otipkaju neku bedastoću i onda gukni golube ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.