Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovali na komemoraciju

Fotografija otkriva s kim se Obama družio u avionu

barack obama
Foto: Reuters/PIXSELL
12.12.2013.
u 11:46

Fotograf Bijele kuće Pete Souza zabilježio je kako izgleda kad se u jednoj prostoriji uz predsjednika Obamu nađe i još troje bivših stanovnika Bijele kuće

Nakon što su pozornost svjetskih medija zaokupile 'selfie' američkog predsjednika Baracka Obame te fotografije koje prikazuju došaptavanje Obame i danske premijerke Helle Thorning-Schmidt, pojavile su se i fotografije koje je snimio fotograf Bijele kuće Pete Souza koji je zabilježio kako izgleda kad se u jednoj prostoriji uz predsjednika Obamu nađe i još troje bivših stanovnika Bijele kuće - što je rijetkost.

Naime, kako javlja ABC News, na pokop Nelsona Mandele službenim avionom američkog predsjednika 'Air Force One' uz predsjednika Obamu otputovali su i Laura i George Bush te Hillary Clinton. Fotografije Petea Souze daju rijedak uvid u to kako izgledaju njihovi zajednički trenuci u avionu, a jednu od njih možete pogledati nastavku.

 

>> Je li Obama pretjerao? Michelle sjela između supruga i lijepe danske premijerke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije