Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Citirao Mandelu

Obamina poruka postala najpopularnija objava u povijesti Twittera!

Barack Obama
Foto: Reuters/PIXSELL
16.08.2017.
u 14:05

Obama je tweet objavio nakon što je poginula Heather Heyer, 32-godišnja aktivistica za ljudska prava, jer se bijeli rasist i nacist automobilom zaletio u sudionike kontraprosvjeda.

Poruka bivšeg američkog predsjednika Barack Obama nakon nasilja na skupu rasista u američkom gradu Charlottesvilleu postala je najpopularnija objava u povijesti Twittera. 

"Nitko nije rođen s mržnjom prema drugome zbog njegove boje kože, porijekla ili religije", napisao je Obama citirajući svog osobnog junaka, bivšeg južnoafričkog borca protiv aparthejda i predsjednika Nelsona Mandele. 

Obama je tweet objavio nakon što je poginula Heather Heyer, 32-godišnja aktivistica za ljudska prava, jer se bijeli rasist i nacist automobilom zaletio u sudionike kontraprosvjeda. 

Poruka 44. i prvog afroameričkog predsjednika dobila je do srijede tri milijuna 'lajkova', što je čini najpopularnijom u povijesti te društvene mreže, objavio je Twitter na svojoj službenoj stranici. 

Nakon prvog tweeta, Obama je objavio još dva Mandelina citata iz autobiografske knjige "Dug put do slobode". 

"Ljudi moraju naučiti mrziti, a ako mogu naučiti mrziti, mogu naučiti i voljeti", prenio je Obama. "Jer ljudima je ljubav prirodnija od njezine suprotnosti". 

Komentara 16

DU
Deleted user
15:11 16.08.2017.

Za sukob su uvjek potrebne dvije strane.

NE
Nepokolebljiv
14:56 16.08.2017.

Grlitelji drveca u seksualnoj ekstazi: pojavio se mesija - vise bjeli nego crni Ooo-bama. Kada se prvi puta pojavio dali mu nobelovu nagradu. Sta li ce dobiti ovi puta? Prof. Dr sci. Dzikic ce ga nazvati plagijatorom. SDP, HNS, "kulturnjaci" ce ga objesiti ili spaliti. Jadni Ooobama nemoze drzati jezik iza laloka pa se nepristojno javlja iz penzije.

Avatar debela koli
debela koli
14:26 16.08.2017.

Reče Obama i prosu bombe po Libiji i Siriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije