Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITSKA AFERA

O Turističkoj će palači raspravljati bez Baldasara, on ide u Italiju

Ivo Baldasar
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
06.10.2014.
u 00:15

Kerumovi vijećnici u četvrtak će predložiti da Grad sam obnovi objekt, a s tim se navodno slažu HDZ i Lista Marijane Pulja

O Turističkoj palači i navodnom pogodovanju gradonačelnikovu donatoru u kampanji splitski će vijećnici raspravljati u četvrtak, ali bez glavnog protagonista Ive Baldasara.

On će biti u Italiji, na prije dogovorenom službenom putu, pa će gradonačelnikova zamjenica Aida Batarelo objašnjavati zašto su za plodouživanje izabrali tvrtku iza koje stoji njihov sponzor.

Vladajući nemaju većinu, prijedlog neće proći jer će Kerumovi vijećnici, bez kojih Baldasar ne može ništa, predložiti poništenje natječaja i odluku da Grad sam obnovi Turističku palaču. Sudeći po najavama, s tim se slaže HDZ i Lista Za pametan grad Marijane Puljak pa je izgledno da će skandal imati takav epilog. Baldasara i njegovu upravu zbog Turističke palače istražuje USKOK

>> Srušen kvorum: O Turističkoj palači i namještanju natječaja drugog tjedna

>> Oštre se koplja za Turističku palaču

Komentara 1

SP
splitskodite1976
14:52 06.10.2014.

Tamo je i proveo najlipše godine...Forza Baldo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije