Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monsinjor Vladimir Fekete
Povratak na članak

Reportaža iz Azerbajdžana: O svim katolicima usred rata brinuo je jedan Hrvat, evo što nam je ispričao

Monsinjor Vladimir Fekete slovački je salezijanac, ponosan na svoje porijeklo i prabaku rođenu u Zagrebu

Komentari 4

LU
lukcirus
13:39 02.03.2021.

I Seselj je hrvatsko prezime, a ona budaletina se cuti Srbinom !

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
13:01 02.03.2021.

Fekete je mađarsko prezime i znači "crni".

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:57 02.03.2021.

A dije problem u bivsem Sovjetskom savezu izmedu religija osim izmedu Armenaca i Azarbejdzana... Medutim to nije problem medu religijama. U Bivsem SSSR bio je zabranjen medu nacionalni ili vjerski nacionalizam.SSSR je dao taj obol pa su narodi toleranti i ne igraju na medureligijski sovinizam .Rusi ih opismenili cjeli muslimanski svjet u bivsem SSSR pravili im tvornice bolnicr iuzdigli ih iz primitivaca na visi nivo.Ovdje u Moskvi tj Rusiji svi su tolerantni medu religijama .Ima u Miskvi dvi katolicje crkve koje posjecujem ima i Rusa pravoslavaca koji dolaze u nasu crkvu. tolerantnist na visokom nivou.Prekrasne crkve ima ovdje blizu tri tisuce Hrvata koji zive i svi dobro i vrlo zadovoljni.Jer ovdje se stvarno ne mozes osjecat stranac pogotovo ne mi slavenski narodi .Svaka im cast.Ali muslimani se sve vise zatvaraju i nose zene svoje nosnje.Mnogi Rusi ili Ruski njemci vracaju se u Rusiju tj krscani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.