Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhovni sud
Povratak na članak

O slučaju Mihajla Hrastova odlučivat će drugi sudac

Spis vezan za događaje iz rujna 1991. na Koranskom mostu već je premašio 2000 stranica

Komentari 16

WO
Wolf34
14:00 14.01.2011.

Nakon svega što je dao za domovinu, ovako mu se vraća. Sudci sramite se, ovo je pravi branitelj. A ne neko smeće koje je rat provelo u podrumu i na kraju dobilo stanove i nezaslužene mirovine.

VL
OB
-obrisani-
18:27 13.01.2011.

Tko se to danas u Hrvatskoj igra sa ljudskim zivotima???Ako je oslobodjen krivnje onda treba covjeka ostaviti na miru neka zivi normalno svoj zivot.

VL
OB
-obrisani-
19:05 13.01.2011.

Isto kao što je on druge ostavio

VL
KO
kocen
19:07 13.01.2011.

Oni će njega sudit tako dugo dok ne nađu suca koji će donijet osuđujuću presudu. Ako je tako a izgleda je, onda nek pozovu Savu Štrbca on će ga sigurno osudit.

VL
Avatar cesare
cesare
20:35 13.01.2011.

dajte ga vec jednom ostavine na miru u samoci, nekog sugavog zatvora gdje i pripada.

VL
OB
-obrisani-
20:53 13.01.2011.

Slika ove \"debele svinje\" pored svetice FUJ, kakva ironija

VL
LE
leptirica11
20:53 13.01.2011.

MANEMOJ @CESARE ti bi MIŠU U ćeliju...a zašto?možda ZATO što Karlovac nije 91 postao Kordunovac...zahvaljujući neslavnom padu trinaestorice!-odstrijeljenih...Mišo i njegovi su spasili naš samo naš!a nikada VIŠE VAŠ KARLOVAC i zaslužuje zlatnu bistu za svoga života i to na svakih pesto metara uzduž i popreko grada na četiri rijeke...a famozni most bit će kad tad prekršten iz Koranskog-u HRASTOV MOST. A kako će tek onda biti čvrst...čvršći no ikada...jer HRAST JE JEDNO PLEMENITO ČVRSTO DUGOVJEČNO DRVO!

VL
Avatar cesare
cesare
21:01 13.01.2011.

ma leptirice prikladnije ti je ime musice jer si zaljepljena i zasljepljena govnima, ovdje se ne radi o vasem ili \"nasem\" karlovcu ovdje se radi o likvidaciji zarobljenika, za mene je koranski most identican kao Ovcara, a posto ce krvnici sa Ovcare da istrunu na robiji pa ce tako i hrast.

VL
LE
leptirica11
07:22 14.01.2011.

Cesare@ samo mi se ti okani razjašnjavanja o kakvom se tu karlovcu radi...jer kod tebe se radi o-TIPIČNO SRPSKO-GUBITNIČKOM razmišljanju...JELI ZAROBLJENICI SU U PITANJU? a da ih nije zarobio pa i pobio ako je trebalo,što bi ti jadni zarobljenici radili tada po karlovcu,prodavali tratinčice?Što su tražili braća šumadijci na koranskom mostu ilegalni ili ulegalni ulaz u grad...a bogami što su tražili to su i dobili...i MIŠO je naš živući heroj,usprkos šačici onih \"lojalnih\" koja je tamo ostala ili se vratila-pa razmišljaju poput tebe.Nađi mi jednog srbića-takozvano lojalnog- karlovčanina koji ne razmišlja kao-ti...nema ga!zato čisto sumnjam da im je karlovac-dobar izbor.A Hrastov most će stajati-nikada ga se neće doći više usuditi pokušati minirati-drugovi iz Srbije,zahvaljujući samo ljudima poput Miše...

VL
LE
leptirica11
14:20 14.01.2011.

gle ti vjernika-@orlanda kako su mu povrijeđeni vjernički osjećaji,mišo a u pozadini svetinje!UF!ŠTO MI TE JE ŽAO...isto kao i onih što su pokušavali preplivati tuđe rijeke...Mišo je heroj ne samo zbog svog čina,već i zbog toga što dosad nikog nije povukao za sobom...što bi svakako svaki hrabri srpski borac učinio!A vi se i dalje sprdajte s mišinom debljinom,težinom-doduše to samo pokazuje da ga tetošimo i u zatvoru,hranimo ga pojimo ga dvorimo ga!jer je bio brz na obaraču toliko da je omeo planove onima koji su pokušali ući u grad,ali i onima koji su ih željno čekali da ih postave na borbene položaje po srpskim stanovima sa snajperima...da skidaju hrvate-karlovčane!ali neplanirano-skinuti oni,onako za dobrodošlicu i za sveti primjer...živio MIŠO i njegova hrabra ekipa!

VL
OB
-obrisani-
16:47 14.01.2011.

leptirice stvarno je tvoj MISO heroj trebalo mu je puno hrabrosti da bi pucalo u bespomocne zarobljenike, sigurno je to radio uz pomoc Djeve Marije

VL
LE
leptirica11
18:00 14.01.2011.

na takve zarobljenike @orlando! pucao bi svako kome je stalo da spasi svoj narod,svoj rodni grad...a oni da su ostali u svojim rodnim gradovima nebi dobili niti metak u čelo a niti metak u leđa,ma nije važno u što su ga dobili,važno je da nisu uspjeli u svom naumu,to tebe buba...na tu nogu ti orlandiću šepaš,jel tako?

VL
Avatar cesare
cesare
18:48 14.01.2011.

leptirice meni se sere na heroje kao sto je hrastov ili zeljo gojak a ti mozes da velicas ubojice zarobljenika ili u slucaju porodice Roknic gdje je gnjida gojak ubio i djevojcicu od 14 godina, to pokazuje stanje tvoje maloumne svijesti.

VL
OB
-obrisani-
20:02 14.01.2011.

Kakve ti nebuloze pises\"Leptirice\"O kakvim ti sumadincima pricas.Ako je Krnjak u Sumadiji onda je stvarno netko lud a to u ovom slucaju si ti.O kakvim ti rodnima gradovima pises .Pa svi su rodjeni u Karlovcu i zivili u seoskom naselju Krnjak.To sto su bili rezervisti i nasli se bas tu. O tome bi trebalo isto tako upitati i drugu stranu \"Zasto?\" jer su i oni vjerojatno kao i vecina nastradali na obje strane prodani od svojih za neciju \"slobodu\" i ideale koje ti takozvani \"mislioci \"uzivaju a sirotinja oplakuje svoje mrtve.Bolje ti je da usutis jer stvarno tvoji komentari nemaju nikakve veze sa stvarnoscu.A da li je Hrastov prav ili kriv ,pa pobogu to ce utvrditi sud .

VL
LE
leptirica11
23:19 14.01.2011.

petre petroviću@ a i tvoji istomišljenici me uopće ne zanimaju,kao niti otkud su točno oni koji su KRENULI na naš grad...a ukoliko su rođeni u njemu,kao što ti tvrdiš,tim još gore...jer krenuti raditi diverzije u svom rodnom gradu,zaslužuje sigurno ono što su dobili...ma koliko god taj Krnjak bio blizu Koranskog mosta.Zašto se nisu prijavili u ZNG i branili svoj grad krvave 91... A i ti CESARU@ NE PROZIVAJ MENE za ono što nisam rekla...jer ukoliko je djevojčica ubijena i od mog hrvata!neka ga kazni i bog i sud...ali opravdavati i izjednačavati teroriste koji su krenuli preko mosta...to ipak možete samo vi-mrzitelji Karlovca...jer nije pao i postao kako je planirano-Kordunovac!ONAKO KAKO SU TO njihovi vođe obećali onima iz šumadije pa iz Krnjaka!

VL
Avatar cesare
cesare
20:10 15.01.2011.

leptirice-govnarice ovaj debeli smrad je pobio 13 svezanih zarobljenika i treba prvo da ga osudi zemaljski sud a poslje Boziji. Porodica Roknic zajedno sa 14-godisnjom Danijelom su ostali u svojoj kuci u rodnom Karlovcu pa su ubijeni. Ne klepetaj vise krilima mrznje ovo je 2011 a vi idalje mrzite i pravdate zlocince i potrazite pomoc jer vam je stvarno potrebna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.