Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK DOMOVINSKOG POKRETA

O Milanoviću se oglasio i Škoro: Pokazao je bahatost, prijezir i gorčinu prema Saboru'

Rijeka: Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro održao konferenciju na Korzu
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
20.07.2020.
u 12:30

"Možemo stoga pretpostaviti da je ova odluka još jedan Milanovićev izraz želje da po svaku cijenu bude poseban, ali građani RH od toga nemaju baš nikakve koristi"

Predsjednik Domovinskog Pokreta Miroslav Škoro na službenom Facebooku osvrnuo se na odluku predsjednika RH Zorana Milanovića o nedolasku na konstituirajuću sjednicu Sabora koja se održava u srijedu.

Status Miroslava Škore prenosimo u cijelosti:

"Predsjednik Milanović svakako je predsjednik s karakterom, samo što taj karakter nitko ne može protumačiti kao pozitivnu pojavu. Odbijanjem dolaska na prvu sjednicu Hrvatskoga sabora, koju je sam i sazvao, pokazuje gorčinu, bahatost i prijezir prema instituciji koju čine predstavnici naroda. Predsjednik ne poštuje institucije hrvatske države koje svima trebaju na ponos, obezvrjeđuje ih zbog vlastitog ega, namjerno ih srozava samo zato što to može. Istodobno, puna su mu usta parlamentarne demokracije i želje da se predsjednik bira u Saboru. Istom tom Hrvatskom saboru do kojeg on ne drži.

Nikada prije nije viđeno da predsjednik ili predsjednica odbiju doći i to bez ikakvog valjanog razloga. Možemo stoga pretpostaviti da je ova odluka još jedan Milanovićev izraz želje da po svaku cijenu bude poseban, ali građani RH od toga nemaju baš nikakve koristi, naprotiv. Predsjednik kojeg ne interesiraju izbori, zatim ga ne zanima ni Sabor, da ne nabrajam dalje njegove brojne hirove, sigurno nije ono što naša Hrvatska zaslužuje".

Predsjednik Milanović svakako je predsjednik s karakterom, samo što taj karakter nitko ne može protumačiti kao pozitivnu...

Objavljuje Miroslav ŠkoroPonedjeljak, 20. srpnja 2020.

Komentara 50

NI
niko63
12:45 20.07.2020.

Kretinoo ti si ga i doveo na Pantovčak.

AN
antiekstremist
12:43 20.07.2020.

" Dragi moji birači zaokružite broj 3 na listiću ! ".

KL
klo11
13:38 20.07.2020.

Što si ga onda onomad doveo na vlast, kad je vaki i naki..... Mogao si uredno poručiti biračima, neka u drugom krugu zaokruže po vlastitoj savjesti.... A ne na Kimmin nagovor, ebat ježa u leđa!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije