Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nuklearna sila na korak do građanskih nemira: Smijenjeni premijer najavljuje veliki marš, za sve krivi SAD

Pakistan nije glasao za osudu ruske intervencije u UN-u, nakon čega je sada svrgnuti premijer Khan poručio Zapadu: “Mi nismo vaši robovi”

Komentari 12

NI
Ninica
19:26 27.04.2022.

To je stara vijest barem 20 dana. Pakistan je specifičan, tri glavne skupine naroda i međusobno se svrgavaju i ubijaju. Punjabi ( čiji je sadašnji premjer), Paštuni ( čiji je bio bivši premjer Khan) i manji Sindi ( čiji su predstavnici Bhuto- otac i kćer Benazir i njihovi nasljednici). Khan je očito koliko je sati pa je posjetio Putina, ali s obzirom na smjenu isti nije bio zainteresiran.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
18:13 27.04.2022.

Ma daj, to su optužbe bez presedana, gdje bi to bili Amerikanci, oni su moralna vertikala čitavom svemiru i šire i sad im tu neki tamo Džingis nešto podmeće. Osim toga svi mainstream mediji i CIA su rekli da je to volja većine pakinstanskog naroda, znači tako je.

VL
DL
Dvanaest__legija
12:33 28.04.2022.

Pakistanski parlament je odlučio o smjeni starog i izboru novog premijera. Demokratski su se brojali glasovi za i protiv. Članak je napisan tako da se u najmanju ruku zaključi da je došlo do puča!

VL
DA
Darlboro
19:40 27.04.2022.

Ma naravno SAD, izgubiš izbore, SAD, skoči cijena nečega, SAD, svrgnu te s vlasti, SAD, pada kiša, SAD, suša, SAD, pukne brana, SAD... Ajde više

VL
CM
Crni_moj
19:42 27.04.2022.

Imran je sve rekao... Nije u pitanju Pakistan kao što nije ni Ukrajina. Krug se zatvara i ako se zatvori gotovo je sa istokom. Moguće je i novo robovlasništvo. Pa i u holivudskim futurističkim filmovima nema demokracije već samo neki moćnici koji ugnjetavaju Fußvolk.

VL
Avatar nekakav
nekakav
22:46 27.04.2022.

Osama je buo iz saudijske arabije. A s afganistanom ima veze kao i ti sa inkama.

VL
ŠA
Šaraf
18:07 27.04.2022.

Ma jel ipet Amerika gura nos toliko su nanjeli štete ubojstvima po svijetu da je to nevjerojatno

VL
DI
Diesel
18:38 27.04.2022.

Naravno da niste niciji robovi, ali ste ipak cuvali Osamu skrivenog u (pokraj) svoje vojne baze. Sad vam Ameri krivi? E koliko ima ovih diktatura sto podrzavaju Putina? Ovo doista pocinje da bude rat izmedu "Slobodnog svijeta i diktatura"?

VL
Avatar Cantor
Cantor
19:22 27.04.2022.

Eh, zašto ja nemam nuklearno oružje pa da zaprijetim svima koji mi daju minuse. Već bi vas ja doveo u red...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.