Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumanuti pohod 29-godišnjaka

Nožem nasrnuo na prolaznika, prijetio u kafiću, skočio sa sedam metra visokog balkona...

očevid napad policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
22.05.2020.
u 11:44

Očito ne baš prisebni 29-godišnjak je nakon pohoda po centru Zagreba odvezen u Vrapče, a bez sumnje mu slijedi i više kaznenih prijava

Tri lakše ozlijeđene osobe posljedica su događaja koji je ličio na prizore iz akcijskih filmova, te koji je nakon kraće potjere po Zagrebu za 29-godišnjakom naoružanim nožem, završio njegovim uhićenjem.

Sve  je počelo 21. svibnja u 15.35 sati kada je 29-godišnjak u Ulici Ribnjak s leđa prišao slučajnom prolazniku (34). Čovjeka kojeg ne  poznaje te koji mu za to nije dao povoda zarezao je nožem, a nakon što je ovaj pao, kao da se ništa nije dogodilo, 29-godišnjak se zaputio prema Vlaškoj.

Došao je do ugostiteljskog objekta u kojem su bili 69-godišnji vlasnik lokala i 30-godišnji zaposlenik. I njima dvojici je zaprijetio nožem, da bi zatim pobjegao prema Martićevoj.

Iz Martićeve je došao u trgovinu na Kvaternikov trg iz koje je ukrao dva proizvoda. Nakon što ih je ukrao, istračao je iz trgovine, ne plativši račun. Potom je ušao u zgradu pored trgovine, otišao do balkona visokog sedam metara s kojeg je potom skočio u dvorište tržnice na Kvaternikovom trgu!?

Pao je na nadstrešnicu od pleksiglas ploča, a zatim se podigao i otišao do Peugeota koji je bio parkiran u blizini. Vozilo nije bilo zaključano pa se on u njega odlučio sakriti.

U međuvremenu je do Kvatrenikovog trga stigla i policija kojoj je dojavljeno o sumanutim događajima koji su se događali od Ribnjaka do Kvaterenikova trga. No kada je iz Peugeota u kojem se skrivao ugledao policajce, 29-godišnjak je istrčao iz automobila te je počeo bježati prema Makančevoj.

Policajci su ga sustigli, a dok su ga pokušavali svladati, napao je i jednog od njih. Mladić, koji očito nije bio baš priseban, odveden  je nakon uhićenja u Vrapče, gdje mu je ukazana pomoć. Bez sumnje mu slijedi i niz prijava zbog djela za koje se sumnjiči.

U njegovom pohodu lakše su ozlijeđeni muškarac na kojeg je nasrnuo nožem i policajac. I 29-godišnjak je lakše ozlijeđen. Može se reći da je imao sreće kada se u obzir uzme da je skočio sa sedam metara visokog balkona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije