Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKARSKA

Nož u leđa zaštitaru koji im nije dao do plesačica na štangi

nož
Arhiva VL
07.07.2010.
u 12:31

Nakon sukoba sa zaštitarima, četvorica Sarajlija su pobjegla, a kada ih je policija pronašla, nasrnuli su nožem i na policajca. Opet su pobjegli, ali zakratko.

Zaštitar Josip M. (22) iz Zagreba, zaposlenik tvrtke Bilić-Erić, uboden je nožem u leđa obavljajući svoj posao u restoranu i diskoklubu Plaža u Makarskoj. U utorak oko 23 sata četvorica državljana Bosne i Hercegovine, svi iz Sarajeva, htjela su u bazen do plesačica na štangi, a zaštitari ih nisu pustili. Adnan H. (20), jedan od Sarajlija, u naguravanju je u leđa ubo Josipa koji je odvezen u KBC Split gdje je i zadržan.

Izgrednici su pobjegli, a oko 23.10 policajci su ih pronašli. Jedan od njih, Almir M. (20), s nožem je krenuo prema policijskom službeniku, što su ostala dvojica iskoristila za bijeg. Adnan je bio ozlijeđen pa je prebačen je u Dom zdravlja Makarska odakle je i on pobjegao. Međutim, vrlo je brzo uhićen i prevezen u KBC Split gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Ostala trojica uhićena su u stanu u kojemu su odsjeli. Svi su bili pod utjecajem alkohola, a kriminalističko je istraživanje u tijeku.

Komentara 13

DU
Deleted user
13:17 07.07.2010.

\"Hrabri jarani\" nema šta...njih četvorica,nož i bježi! Nabijem vas seljačine otkud ste došli...smradovi sa čakijama dolazite na more! Koji mozak sa jajima

OB
-obrisani-
16:44 07.07.2010.

To treba protjerati bez mogućnosti povratka u RH!

US
U srcu
12:57 07.07.2010.

redar ili zaštitar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije