Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD OBITELJ POLUDI

Jedan nožem napao oca, drugi prijetio unuci

napad nožem
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
28.08.2017.
u 14:03

Mladić, koji ima psihičkih problema, kako se sumnja u subotu u 21.55 u obiteljskoj kući u Blaguši, Hacmanjki odvojak, nožem je nasrnuo na svog 56-godišnjeg oca

Muškarac (24) sumnjiči se za pokušaj ubojstva, a sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Mladić, koji ima psihičkih problema, kako se sumnja u subotu u 21.55 u obiteljskoj kući u Blaguši, Hacmanjki odvojak, nožem je nasrnuo na svog 56-godišnjeg oca. Teško ga je ozlijedio, pa je 56-godišnjak prevezen u bolnicu, dok je njegov sin priveden. Sukobu je kumovao i alkohol.

Obiteljske probleme nožem je pokušavao riješiti i P.T. On se sumnjiči da je nožem prijetio svojoj unuci i to mu nije prvi put. Već je prijavljivan više puta zbog prijetnji, a povod posljednjem incidentu su neriješene obiteljske razmirice. P.T.  se  branio da je on inače dobar čovjek, no problemi nastaju kada malo popije, kazao je.

Tvrdio je i da ga unuka hoće izbaciti iz stana u kojem živi. Ustvrdio je i da će on te “nesuglasice, kad tad riješiti”. I njemu je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, a osim što je ranije prijavljivan za prijetnje, ima i prijavu za pokušaj ubojstva.

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
11:51 29.08.2017.

tak sam rade teroristi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije