Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
testiranje potvrdilo zarazu

Novorođenče staro šest tjedana žrtva koronavirusa

A registered nurse walks out of a hospital during the outbreak of Coronavirus disease (COVID-19), in the Manhattan borough of New York City
Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
01.04.2020.
u 23:46

Dijete iz okolice Hartforda krajem prošlog tjedna dovedeno je u bolnicu i nije ga se moglo oživjeti

Guverner države Connecticut Ned Lamont objavio je kako je novorođenče staro šest tjedana žrtva koronavirusa.

Tvrdi da je novorođenče iz okolice Hartforda krajem prošlog tjedna dovedeno u bolnicu. Nije reagiralo i nije ga se moglo oživjeti. 

Sinoć je testiranje potvrdilo da je dijete bilo pozitivno na COVID-19. 

"Vjerujemo da je ovo jedan od najmlađih života izgubljenih bilo gdje zbog komplikacija vezanih uz Covid-19", poručio je Lamont.

"Ovo je virus koji bez milosti napada naše najslabije", ustvrdio je i još jednom naglasio važnost ostajanja u kući te ograničavanja izloženosti drugim ljudima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije