Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo iznenađenje

Novopečena majka ostala u šoku kada je vidjela kakvu hranu poslužuju u bolnici

bolnička hrana
Foto: Imgur
1/12
07.10.2017.
u 11:15

U Hrvatskoj nemamo baš lijepih iskustava kada je u pitanju bolnička hrana, no u Japanu je situacija potpuno drugačija

Kada netko spomene bolničku hranu, svi prvo pomisle na nešto bezukusno, bljutavo i što nitko baš pretjerano ne voli jesti, ali u nedostatku boljega, jednostavno mora.

No, takvo iskustvo nema jedna novopečena majka koja je rodila dijete u bolnici u Japanu.

Ona je bila toliko zadovoljna jelima koja se poslužuju u bolnici da je na Imguru objavljivala fotografije hrane koju dobiva.

bolnička hrana
1/12

Dok u hrvatskim bolnicama dobivate par šnita salame, hrenovku ili sirni namaz za doručak, a ručak je većinom neko varivo prepuno zaprške uz komad nečega što bi trebalo biti meso, u Japanu je situacija potpuno drugačija.

Ova je majka svaki dan jedva čekala da vidi što će dobiti kao obrok pa je tako jela pileću juhu, salatu od tjestenine, ribu, voće, povrće i svaki je obrok imao nekoliko stavki na tanjuru.

Komentara 44

TH
than
12:34 07.10.2017.

Nije kod nas u bolnicama bas tako losa hrana... Ljudi su navikli previse zacinjavati hranu, a u bolnicama moraju paziti sa zacinjavanjem kada kuhaju vece kolicine.

DU
Deleted user
12:37 07.10.2017.

Dobra kuharica zlata vrijedi i iz ničega napravi gozbu.To najbolje znaju naše bake penzionerke, kako se to radi:-))

LO
lojtra1
14:25 07.10.2017.

Majko mila, ba zar su baš sve glupane s ceste pokupili da budu "novinari"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije