Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAŽIRANJE OBRAZOVANJA

Novo otkriće: Predavala povijest u gimnaziji s lažnom diplomom

Sveučilište u Zadru
Foto: Filip Brala/Pixsell
21.02.2019.
u 09:28

Nakon novinarske priče u susjednoj Bosni i Hercegovine hrvatsko Ministarstvo znanosti i obrazovanja pokrenulo je reviziju diploma u kojoj su zasad otkrivene 4 lažne diplome fakulteta.

Nova lažna diploma s kojom je neidentificirana osoba predavala povijest u gimnaziji otkrivena je u Zadru, potvrdilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja za dnevnik.hr.

Provjera diploma zaposlenika u sektoru obrazovanja, koju je pokrenula ministrica Blaženka Divjak, otkrila je tri lažne diplome Sveučilišta u Zagrebu, a sada i četvrtu krivotvorinu sa Sveučilišta u Zadru 

- Sveučilište u Zadru otkrilo je lažnu diplomu iz povijesti s kojom je jedna gospođa predavala u gimnaziji. Uz lažnu diplomu, pronađena je i lažna svjedodžba u jednom od centara za odgoj i obrazovanje - poručuju iz ministarstva.

Gradonačelnik Zagreba u Jasenovcu

Ključne riječi

Komentara 14

AV
avim
09:45 21.02.2019.

Već ste dosadni,ako je predavala do sada pustite neka radi svoj posao i dalje jer nije bilo prigovora

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:20 21.02.2019.

Tko je Kolindi predavao povjest kad je nije naucio da je Zds ustaski? Bujanec?

DU
Deleted user
13:59 21.02.2019.

Jesenti milu bigulicu, a što je s gomilama lažnih prometnih inženjera, diplomiranih inženjera prometa i mag. ing. traff-ova koji već desetljećima nesmetano harače diljem Lijepe Naše?! Tko će istrtažiti tu pošast što ju kao na tekućoj vrpci "proizvodi" slavni zagrebački Fakultet prometnih znanosti? Zar ministarska gospoja Divjak dr. Blažica nije "nadležna" i za nj? A i rektorski gospo'n Boras dr. Dado mogao bi se malo angažirati oko toga. Ne bi mu zbog toga pala kruna s glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije