Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Širić

Novinarki prijetio i oštetio joj mobitel

željko širić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
10.11.2015.
u 21:00

atvor mu je zamijenjen sa 60 dana rada za opće dobro

        Željko Širić (55), bivši dopredsjednik HNS-a i bivši šef nogometnih sudaca, još 22. listopada osuđen je na šest mjeseci zatvora zbog prijetnje novinarki Indexa Dei Redžić. Zatvor mu je zamijenjen radom za opće dobro u trajanju od 60 radnih dana.

Međutim, sud je odbio optužbu zbog oštećenja tuđe stvari, zbog čega se DORH sada žali. Riječ je o mobitelu koji je Širić oduzeo novinarki nakon utakmice 16. listopada 2012. i slomio mu tipkovnicu.     

>> Željko Širić bio je pod istragom zbog smrti Josipa Leutara

Komentara 4

Avatar Marko232
Marko232
22:01 10.11.2015.

6 mjeseci zatvora = 2 mjeseca rada za opće dobro. Pa valjda bi rad za opće dobro trebao biti u trajanju bar duplo od zatvorske kazne. Čovjek ide na posao, ali spava doma s ženom i djecom. Jede doma. Kakva lakrdija.

DU
Deleted user
22:48 10.11.2015.

Tipicni primjerak lokalnog nogometnog serifa, olicenje postenja......i jos nakon svega tog gangstera se cesto vidja u svecanim lozama na stadionima.....

OB
Objektivno...
23:15 10.11.2015.

Širkane, traži da radiš za opće dobro u - Galeriji... Mislim, ono, brišeš prašinu sa slika u pravoj Galeriji ... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije