Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav neugodnjak

Novinarka se javljala uživo, no svi pogledi bili su usmjereni na odraz u ogledalu

novinarka
Foto: Screenshot
20.04.2020.
u 22:41

Novinarka Melinda Meza iz Kalifornije javila se uživo na lokalnoj televiziji iz svoga doma, no nije shvatila da gledatelji mogu vidjeti i njezinog supruga koji nije trebao biti u kadru

U neugodnoj situaciji našla se novinarka Melinda Meza iz Kalifornije nakon javljanja uživo od kuće.

Zbog koronavirusa ona je kao i većina drugih kolega primorana raditi od kuće, a za potrebe priloga javila se za televiziju KCRA 3 iz Sacramenta te je pokazala kako se ljudi više neće morati sami šišati jer će se mjere očito popuštati.

Snimala se u kupaonici, a dok je ona pokazivala svoje umijeće sa škarama, u ogledalu iza nje vidio se odraz golog muškarca. Vjeruje se da je to njezin suprug Mike de Lambert s kojim je u braku od 2004. godine.

 

Nesvakidašnji trenutak nije prošao nezamijećeno.

'O moj Bože, nadam se da ono nije njezin suprug', 'Zašto želi raditi kad ima sve kod kuće', 'Nadam se da njezin suprug neće vidjeti ovo', samo su neki od komentara.

Jedan od tviteraša zaključio je kako se suprug pokušao sakriti, no nije shvatio da se i dalje vidi u odrazu na ogledalu na vratima od kupaonice.

Novinarka, ali ni televizijska kuća još se nisu oglasili o neobičnoj situaciji.

Komentara 1

LA
lajh1985
00:37 21.04.2020.

ne kuzim sto se dogodilo da bi trebalo biti toliko neugodno...nije da sjedi na wc skoljci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije