Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT

Novinarka oduševila milijune: Iza nje se odvila prava borba za moć, a ona ni trepnula

Foto: Screenshot
21.05.2020.
u 12:35

Čak 12 sekundi dug video dobio je višemilijunske preglede

Javljanja uživo posve su se promijenila zbog pandemije koronavirusa. Novinari i gosti koji su se prije javljali uživo morali su se brinuti oko vremena, slučajnih prolaznika i mnogih drugih nepozvanih gostiju, međutim zbog novih okolnosti gledatelji su dobili jedinstvenu priliku ući u domove onih koji se javljaju uživo. No, čak i tada, kako se pokazalo na primjeru ugledne filipinske novinarke Doris Bigornie, svašta je moguće. 

U trenutku dok se ona javljala uživo njezine dvije mačke su se potukle, a izrazi lica novinarke koja se pravi da se ništa ne događa iza nje odmah su postali pravi viralni hit, navodi Bored Panda. 

Tih 12 sekundi dobilo je višemilijunske preglede, a oglasila se i sama novinarka i njezina kćer koja je prava vlasnica mačaka. 

- Djeco! Zna se tko je zakon u sobi - navela je novinarka na Twitteru koja je postala međunarodna zvijezda 

 

Njezina kćer istaknula je kako je ona prava ljubiteljica životinja i otkrila je kako je ona umirala od smijeha kad je vidjela što njezine mačke Bela i Nala izvode. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije