Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAŠTOVITO

Novinari u HDZ-u dobili čudan paket, kada su ga otvorili, uslijedilo je iznenađenje

Foto: Mia Mitrović
1/2
16.05.2021.
u 21:34

Pred njima se rasprostro za vladajuću stranku prilično skroman, no maštovito dizajniran i hranjiv obrok

Dok prate za zagrebački HDZ ne baš obećavajuće rezultate, novinari su na dar dobili neobičan paket upakiran u moderno dizajnirane crne i bijele kutije. Isprva nije bilo jasno što se u njima nalazi, no kada su ih otvorili, uslijedilo je iznenađenje. Pred njima se rasprostro za vladajuću stranku prilično skroman, no maštovito dizajniran i hranjiv obrok. 

Krekeri i kulen narezan na komadiće upotpunjen je mini quicheom, bademima u plaštu od dalmatinskog pršuta i sendvič-croissantom koji je u zadnje vrijeme velik trend u zagrebačkim pekarama. Kao desert posluženo je voće, sušene marelice i grožđe te decentni kolačić-zalogajčić s borovnicama i malinama.

Foto: Mia Mitrović

Za najokorjelije sladokusce, tu je i mikro čokoladna torta, taman za zasladiti se bez da se pretjerano dobije na kilaži. Višak kilograma jedna je od posljedica korone i izolacije koja ne muči samo običan puk već i mnoge prominentne HDZ-ovce (čast iznimkama) pa se čini da je ovaj lunch paket dizajniran kao idealan, svim potrebnim nutrijentima izbalansiran obrok od kojega se HDZ i posjetitelji njegove središnjice neće odveć udebljati.

Daleko je ovo HDZ-ovo gastro iznenađenje od gozbi u pobjedničkim stožerima o kojima se još uvijek pričaju legende, no teška vremena zahtijevaju i prilagođenu prehranu. Ipak, dokle god ima pršuta, stvar nije izgubljena.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
00:15 17.05.2021.

Od Tomaševića ste dobili lovu za reklamiranje a eto od Hdz-a hranu.Skromno zar ne?Ipak je Soroš bolji.

Avatar Golum
Golum
08:17 17.05.2021.

Sve smo mi to platili s 18%prireza.

TM
trade_mark
08:40 17.05.2021.

To je plaćeno s lovom iz Fimimedije??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije