Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nedjelju u Vrbovcu

Novinari roštiljaju za pomoć ženama oboljelima od malignih bolesti

Roštilj
Foto: Borna Filić/PIXSELL
18.05.2018.
u 13:21

Prikupljeni prilozi bit će donirani akciji “Nisi sama, ideš s nama!” za žene oboljele od malignih bolesti kojima će ovim novcem biti sufinanciran povratan taksi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju

Sajam “2. otvorene dveri Vrbovec” održava se u subotu i nedjelju u Vrbovcu, a u nedjelju od 11 do 15 sati na središnjem Trgu Petra Zrinskog održat će se i novinarska roštiljada u kojoj će novinari nacionalnih medijskih kuća i lokalnih medija pripremati roštilj.

Prikupljeni prilozi bit će donirani akciji “Nisi sama, ideš s nama!” za žene oboljele od malignih bolesti kojima će ovim novcem biti sufinanciran povratan taksi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju. Akciju vodi novinarka Ivana Kalogjera.

Na roštiljadu će doći poznati televizijski, radijski i novinari i urednici iz tiskanih medija, a humanitarni karakter prepoznao je i PIK Vrbovec svojim prilogom u organizaciji roštiljade.

Pogledajte i galeriju simptoma koje ne biste nikada povezali s tim da imate problema sa srcem:

Roštilj
1/11

Komentara 2

DI
Direkt
13:35 18.05.2018.

Roštiljaju a roštilj i dim jedni od izazivača raka???

BL
bljak007
14:31 18.05.2018.

Ako roštiljaju novinari V.L. onda bolje da ne dođu na roštilj, a svi roštilji su nezdravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije