Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIGRANTSKA KRIZA
Povratak na članak

Gradonačelnik Bihaća: Hrvatska policija ulazi u BiH s dugim cijevima, šaljete isprebijane migrante

– Napravili smo dvije godine ono što nije nitko napravio – kazao je gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić.

Komentari 32

CR
CroAx
09:59 29.11.2019.

Da ih ne pojite i ne hranite tu, ne bi oni ni dolazili! Zašto više ne idu na Mađarsku granicu? Jer su dobili struju u ogradi, pendrek i pse! Još 2-3 propucavanja i bojat će se i hrvatske granice kao mađarske, a vi onda vidite što ćete s njima. Počeli su i džamije da vam obijaju, a što će tek raditi sa crkvama, vidjet ćemo.

VL
RM
ruzica_mario
10:08 29.11.2019.

ne razumijem nikako sto se ovi iz bihaca sad bune protiv svoje talibanske brace..zasto nisu sretni sto im je doslo toliko muslimana u grad

VL
Avatar Mentat
Mentat
10:12 29.11.2019.

Ona ženska u emisiji je bila strašno iritantna, glede pristojnosti komunikacije. Njeni stavovi su "propustite sve" i glupi su. Ali je u jednom ipak debelo u pravu. Zašto mi uvijek moramo biti "predziđe" nečeg, pa nam s jednom rukom aplaudiraju, a drugom nam sijeku glave?! Mi branimo EU granice, a onda nas optužuju da smo "nehumani". I to tko? Države debelih guzica daleko od vanjskih granica!

VL
DO
Dolinski
10:05 29.11.2019.

Merkel trlja ruke, uspjela je zavaditi dvije susjedne država zbog problema koji je ona stvorila

VL
ZA
zagabria2
10:24 29.11.2019.

Zanimljivo da ovi naši upišanci koji dobivaju ogromne plaće u Briselu niti riječi da pisnu tamo o pitanju migranata i kako nam EU misli pomoći. A EU pokvarena kakva jest još nas zahebava sa Šengenopm. Sve to treba vlakovima u EU pa nek se oni hebu.

VL
PA
Pax
10:38 29.11.2019.

Policiji čestitke iako je trebala biti još učinkovitija!

VL
SK
Skviki
10:08 29.11.2019.

Benčićki treba ugraditi jedan prekidać da se može isključiti kad odrasli govore, a gradolnačenik Bihaća treba sa svojom državnom vlasti riješiti problem migranata. Držat ih 100 km od naše granice u ograđenom prostoru i riješavati zahtjeve za azil. BiH je sigurna država, nema rata i neobrađene zemlje na pretek.

VL
EH
enigmus-hr
10:23 29.11.2019.

Ima u svemu tome jedna zastrašujuća stvar - da naša policija (kojoj stvarno treba skinuti kapu) čuva granicu samo zato jer EU tako želi. Ako se promijeni politika, puštat će migrante. Ima li Hrvatska ovdje snage, poput Mađarske reći ne?

VL
ZA
zagabria2
10:22 29.11.2019.

110% podržavam Hrvatsku policiju, samo tako naprijed. Obavljajte svoj posao i dalje predano i savjesno. A gradonačelniku Bihaća poručujem da mu je adresa za žalbe u Sarajevu a ne Zagrebu. Nekao svoje pita zašto mu šalju migrante na hrvatsku granicu. A EU ko EU, stara prostitutka koja se razvijala dok smo mi ratovali sa Turcima u njenu zaštitu, a sada očekuje isto. Da sam ja na vlasti rekao bih još danas ne, ili Šengen i povoljni krediti ili se hebite pa vam evo migranti koje ste sami zvali.

VL
KE
Kenobi
10:17 29.11.2019.

Razumijem gradonačelnika Bihaća,ostao je sam, Sarajevo mu neće pomoći, Banja Luka još i manje, granica između BiH i Srbije je pod kontrolom Rep. Srpske, a njih doslovno nije briga. Hrvatska policija mora raditi svoj posao i to radi, naredba iziz Zagreba, naredba iz Bruxellesa. One iz Njemačke, Švedske, Nizozemske, Belgije...nije ni briga što se ovdje na granici događa, dokle je kod njih mirno. Ako neki novci za pomoć i stignu do Sarajeva, čisto sumnjam da ih Bihać vidi.

VL
DU
Deleted user
11:34 29.11.2019.

...zbog kršenja ljudskih prava??? Pa nije ljudsko pravo ilegalno prelaziti državne granice WTF... Samo pucati...

VL
Avatar mrkyyy
mrkyyy
10:27 29.11.2019.

ajd neka, konačno ličimo na Antemurale Christianitatis

VL
DU
Deleted user
12:23 29.11.2019.

Pitam "humanitarce" , ujedno tog gradonačelnika strane države je li bio na mjestu događaja kad je policajac upotrijebio vatreno oružje? Da li su vidjeli što se dešavalo i koji je to povod bio? Što da taj dotični policajac nije koristio vatreno oružje u toj jednoj sekundi i taj "jadni migrant" ozlijedio i tog policajca i njegove kolege i ne daj Bože nešto gore. I tada bi taj migrant, kad je već imao hrabrost davati aktivni otpor policajcu, ušetao u Hrvatsku, ohrabrjen da može raditi što hoće, a njegov sklop razmišljanja je šerijatski zakon pa sami zaključite što bi se tada desilo. Ja bi osobno osudio i dao otkaz policajcu jer ne bi suprotno ovom postupio protivno važećim zakonima ove države napominjem ove Hrvatske a ne Bosne.

VL
BO
boovuu
12:20 29.11.2019.

Fazlić je optužio hrvatsku policiju da migrante koji uđu na Šidu i Bajakovu vraća u BiH kroz šumu i da hrvatska policija ulazi u BiH. ----------------------------------------------------- prvo je trebao naučiti zemljopis ili ti geografiju. Šid je u srbiji pa ako migranti uđu u Šid ostaju u srbiji. Hrvatska (na istoku, Bajakovo) sa BiH nema granice koju bi činila šuma. Hrvatsku i BiH (na istoku ) djeli Sava. Republika srpska ne prigovara upućivanju migranata na njihovo područje.

VL
SK
Skviki
11:44 29.11.2019.

Vučjak ostavljamo jer biramo: ili će grad biti pregažen od 100 do 2000 migranata ili ćemo imati Vučjak gdje se mi jedini trudimo pomoći migrantima, a dijele nam lekcije iz Europe kako trebamo biti humani i neće pomoći da se to riješi – kazao je Fazlić. ---------------Zbog čega vama treba neko pomagati. Pustili ste ih u zemlju pa rješavajte problem koji ste si sami stvorili.

VL
DU
Deleted user
10:43 29.11.2019.

Hrvatska je tu Bosna je tamo, uopće je glupo da jedan gradonačelnik druge države drži lekciju MUP-u RH. Rekli bosanska posla mazni lovu okrivi drugog.

VL
AA
aabbcc
12:38 29.11.2019.

Zasto taj narod bjezi iz Bihaća, pa nije vise rat u C. Krajini ?

VL
CH
Christine
08:29 30.11.2019.

natrag vojska na granice onii su znali cim su krenuli prema nama bez dokumente sta nih ceka!!!! zatvoriti total granica dosta je!!!

VL
DU
Deleted user
16:46 29.11.2019.

stoka treba pastira... tako je govorila moja baba.. da migranti ne slušaju policiju, moglo bi se desiti da im otmu oružje.. 3 pištolja i 3 puške.. posline 3 km opet razoružaju našu policiju pa bi imali 6 pištolja i 6 pušaka... na kraju bi u Berlin došli i sa slovenskom haubicom....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.