Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VALU USPJEHA

Novinar pitao Benčić je li buduća premijerka, pogledajte njezin odgovor

Zagreb: U pauzi saborske sjednice Sandra Benčić obratila se novinarima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
17.05.2021.
u 09:01

Saborska zastupnica Sandra Benčić poručila je kandidatu Domovinskog pokreta za zagrebačkog gradonačelnika Miroslavu Škori da će izgubiti u drugom krugu lokalnih izbora, što će mu biti četvrti poraz.

Građani su jučer na lokalnim izborima donijeli odluku prema kojoj platforma Možemo osvaja znatan broj mjesta u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, a Tomislav Tomašević ulazi u drugi krug sa znatno većim brojem glasova. 

Saborska zastupnica Sandra Benčić poručila je kandidatu Domovinskog pokreta za zagrebačkog gradonačelnika Miroslavu Škori da će izgubiti u drugom krugu lokalnih izbora, što će mu biti četvrti poraz.

– Ovo su treći izbori koje je izgubio, a ja mu sugeriram da se počne pripremati i za četvrti poraz – izjavila je Benčić nakon što su objavljeni neslužbeni rezultati lokalnih izbora.

Na pitanje novinara N1 hoće li ona biti buduća premijerka, odgovorila mu je: – Ajme, Bože, kakvo pitanje! Sandra Benčić saborska je zastupnica i tako će i ostati. Nitko od nas ne razmišlja na taj način, mi razmišljamo o odgovornosti prema građanima i idemo prema tome.

 

VIDEO: Sandra Benčić: Miroslav Škoro je čovjek koji se služio nevjerojatnom prljavštinom u ovoj kampanji

 

Komentara 99

Avatar Vakserčina
Vakserčina
09:19 17.05.2021.

Haha. Mediji će imati vraški težak posao prikazati ovu pojavnost kao dobru,prijaznu i humanu osobu. Oči na osobi sve govore.

JO
jorgen
09:48 17.05.2021.

Ovoj sorosevoj guji Benčić ne bi trebalo dozvoliti ikakvo političko djelovanje. Jer osoba koja kroz CMS godinama zagovara neograničenu infiltraciju migranata i pri tome se služi lažima te raznim trikovima kako bi ocrnila RH - definitivno ne može zastupati hrvatske interese.

KU
Kultura
09:27 17.05.2021.

U sarmantnoj pozi moderni poganac, najmio ga stranac da nam metne lanac, taj klatez sto o pravdi blebece, on za tudju korist laze klevece.....ko babe kukaju, ko tikve plutaju i novac gutaju, te korizme gladne.....A.G.Matos "Mora" 1910. godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije