Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gastrobirokracija

Novi zamjenici tužitelja u BiH: Kajmaković i Kajganić

Ilustracija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
17.10.2019.
u 06:00

Ovo dvoje pravnika u kompliciranoj bosanskohercegovačkoj birokraciji na tu je poziciju imenovalo Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH, i to kao predstavnike bošnjačkog i srpskog naroda

Jutarnja suđenja za brojne okrivljenike, policajce i pravnike u Bosni i Hercegovini postat će znatno teža ako ujutro ne budu doručkovali. Jer na beskrajno prazne želuce asocirat će ih imena dvoje novih zamjenika tužitelja Tužilaštva BiH koji su imenovani jučer: Diane Kajmaković i Milanka Kajganića.

Ovo dvoje pravnika u kompliciranoj bosanskohercegovačkoj birokraciji na tu je poziciju imenovalo Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH, i to kao predstavnike bošnjačkog i srpskog naroda. Imenovanje Diane Kajmaković podržalo je šest članova VSTV-a, dok je četvero članova bilo protiv i jedan suzdržan.

Za Milanka Kajganića glasalo je pak devet članova, jedan je bio protiv i dva suzdržana. No mnogo više od kadrovskih rješenja bosanskohercegovačke birokracije tamošnju su javnost zabavila njihova imena. “Kajmaković i Kajganić, kao da vode kulinarski show”, napisao je jedan komentator na portalu Klix.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
14:09 17.10.2019.

Još im fale Sogandolmić, Čevapčićko i Kupusarić... naravno, i Šljivovićković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije