Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redizajn

Novi Vecernji.hr! Sviđa li vam se naš redizajnirani news portal?

vecernji
VL
01.03.2010.
u 21:01

Promjene su dotaknule i naše mnoge druge rubrike. Gospodarske su teme u rubrici Biznis, koja je dobila i specijalizirane podrubrike: Ekonomija, Kompanije, Tržišta, Osobne financije, Kolumne, Tehnobiz i Manager.hr.

Od danas portal Večernjeg lista pratite u redizajniranom izdanju! U vizualno atraktivnijem izdanju i s više sadržaja na naslovnici nadamo se da ćemo vam omogućiti jednostavnije pretraživanje na našim stranicama.   
   
I dalje ćemo pratiti sva najvažnija događanja u Hrvatskoj i svijetu, ali i dati priliku drugim zanimljivim sadržajima.   
   
Povratak regionalnih stranica jer ste vi to tražili
Na zahtjev velikog broja čitatelja vratili smo regionalne rubrike. A osim većeg broja regionalnih stranica izdvajamo i posebnu rubriku samo za grad Zagreb.   
   
Promjene su dotaknule i mnoge druge naše rubrike. Gospodarske su teme u rubrici Biznis, koja je dobila i specijalizirane podrubrike: Ekonomija, Kompanije, Tržišta, Osobne financije, Kolumne, Tehnobiz  i Manager.hr.   
   
Šoubiz i lifestyle razdvojili smo u posebne cjeline. U rubrici Kultura od sada ćete čitati samo sadržaje iz kulture, a zahtjevniji čitatelji pronaći će specijalizirane sadržaje u novim rubrikama Kazalište, Književnost i Likovnost.

Nova Scena donosi najnovije detalje iz života poznatih osoba. Rubrika Zvijezde držat će vas u tijeku s vrućim tračevima, Sapunice će vas informirati o privatnim pikanterijama junaka vaših omiljenih domaćih telenovela, u Estradi čitajte sve novosti o akterima s glazbene scene, a u rubrici Reality pratite iz dana u dan sve anegdote vezane za junake emisija "Hrvatska traži zvijezdu", "Farma", "Zvijezde pjevaju"...
   
Život će vas, s temama o obitelji, zdravlju, gastronomskim delicijama, modi i ljubavi informirati o kvalitetnijem životu, a pobrinut ćemo se i da vam novčanik bude deblji - savjetima za pametnu kupnju, inspekcijama i vodičem kroz ponudu trgovačkih lanaca. I na novom portalu bit će mjesta za sport, blogove, kolumne...
   
Komentirajte redizajn Večernjakova portala
Sviđa li vam se novi Večernjakov portal? Što vam je dobro, a što vam se ne sviđa u novom izgledu? Komentirajte ovaj članak, recite što vam nedostaje ili što biste mijenjali. Znamo da nećete biti sramežljivi, raspišite se, dajte svoju ocjenu i uključite se u raspravu!

Komentara 132

OB
-obrisani-
13:21 02.03.2010.

svakako bolje od onoga prije.šire je i više vijesti na jednom mjestu.

SH
sh1nj1mae
13:26 02.03.2010.

Bolje nego prije. Još samo Sportal srediti, općenito uvesti malo profesionalizma, truda i objektivnosti i - sve pet!!!

LU
lux020
10:38 02.03.2010.

Mislim da previše šarate s izgledom stranice.P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije