Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA JE NA SABORU

Novi sukob između Pantovčaka i Banskih dvora: 'Bez suglasnosti predsjednika strani vojnici ne mogu u Hrvatsku'

25.11.2022.
u 13:29

Vlada predlaže da u dvogodišnjoj vojnoj misiji sudjeluje do 80 pripadnika HV-a na teritoriju država članica EU te da se 100 ukrajinskih vojnika obučava u Hrvatskoj

Komentara 8

Avatar Foton
Foton
14:51 25.11.2022.

Orban i Milanovic imaju slican stav prema ruskoj agresiji. Upravo citam da je Orbanu zamrznuto 13 miljardi eura pomoci. Nadam se da Hrvatska ne ce izgubiti milijarde eura zbog Milanovicevih idea, a mogla bi, jer je jedinstvo Zapada kljucno za uspijesnu obranu Ukraine i mozda NATO zemalja. Ocito se poceli inzistirati na tome i soliranje se vise ne ce tolerirati.

BR
Brkovi
15:15 25.11.2022.

Odluke u mnogim zemljama sada, nažalost, ne donose ni parlamenti ni sudovi niti se poštuju ustavi i zakoni, nego odlučuju „neki ljudi“ koje podržavaju „neki ljudi“. Parlamenti, sudovi i zakoni u ovom trenutku su u mnogim zemljama samo privid, igračka u rukama moćnika koji ih tumače po svojim željama i potrebama.

IB
iva.begovic
16:40 25.11.2022.

Ako neustavna odluka prođe u Saboru onda od naše suverenosti nije ostalo niti "s". Kupljeni smo za eure iz Europskih fondova jer sami nismo znali i umijeli bolje i pametnije. Nakon svih žrtava koje smo podnijeli za slobodu i suverenost - to je tužna istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?