Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pupi je kriv za sve'

Novi spot SDSS-a: Notorni Pupovac šalje Hrvate na cajke u Srbiju...

Milorad Pupovac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
27.06.2020.
u 23:44

U spotu govore da je za vrijeme rata na Filozofskom fakultetu zapravo radio Pupovčev dvojnik, ali i da je Pupovac Bilu Gatesu prodao ideju za 5G i čipiranje

Neobičan izborni spot objavio je SDSS, a u kojem govore o 'notornom Miloradu Pupovcu' kojeg prikazuju kao glavnog krivca za sve probleme u Hrvatskoj, ali i svijetu.

U spotu govore da je za vrijeme rata na Filozofskom fakultetu zapravo radio Pupovčev dvojnik, ali i da je Pupovac Bilu Gatesu prodao ideju za 5G i čipiranje koje će uslijediti nakon otkrića 'cjepiva' za koronu. Pupovac je kriv i za drugi val korone u Hrvatskoj jer je Hrvate slao na cajke u Srbiju...

Na kraju 'otkrivaju' kako Milorad Pupovac zapravo znači 'četnik' te da je 'Pupi kriv za sve'.

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Ksaver38
Ksaver38
23:57 27.06.2020.

Odličan spot, slatko sam se nasmijao. Ali Pupi je stvarno kriv za sve.

DU
Deleted user
07:05 28.06.2020.

Dr. Šreter može posvjedočiti o pupijevom mirotvorstvu. Po pupijevoj ljubavi za Hrvatsku državu, cili svit je doznao o 11 000 pokrštene nejači, svi mediji su obznanili pupijevu istinoljubivost.... sve što je notorni etnobiznismen govorio, odnosno lagao, dokazano, ne snosi posljedice, nego je nagrađen milijunima kuna. On i Furio stekli su "civilizacijski doseg", ne mora ih nitko birati oni su svakako vlast.

Avatar jeremija1
jeremija1
00:41 28.06.2020.

Znamo mi dobro da Pupi nije kriv za sve. Ali i je za dosta toga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije