Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tablete u zatvoru

Novi slučaj predoziranja u Remetincu? Pretresli zatvor nakon smrti dva muškarca

Zatvor u Remetincu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
11.09.2019.
u 22:35

U sva tri slučaja sumnjalo se na predoziranje tabletama, no u Ministarstvu pravosuđa to negiraju.

Nakon što su dva muškarca umrla zbog predoziranja u zatvoru u Remetincu, još jedna slučaj predoziranja dogodio se prošle srijede, neslužbeno se doznaje.

Mlađa punoljetnica vratila se tada sa suda u Remetinec. Nekoliko sati kasnije bila je bez svijesti. Djevojku su hitno iz zagrebačkog zatvora Remetinec prevezli u Bolnicu za osobe lišene slobode (BOLS) u Svetošimunskoj. Liječnici su joj uspjeli spasiti život, piše 24sata

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/Ilustracija

Neslužbeno se doznaje kako je jedan od zatvorenika umro u Remetincu, a drugi u BOLS-u. Jedan od njih je s još jednim zatvorenikom u srpnju u BOLS-u sudjelovao u napadu na trećeg zatvorenika. Muškarci stari 25 i 31 godinu su napali 48-godišnjaka. Napad je bio toliko brutalan da je žrtva gotovo ostala bez oka.

U sva tri slučaja sumnjalo se na predoziranje tabletama, no u Ministarstvu pravosuđa to negiraju.

Prema neslužbenim informacijama, nadležni su nakon smrti dvojice muškaraca digli sve pravosudne policajce na noge i krenulo se u pretragu zatvora. Tražili su drogu i tablete, a zatvori su, navodno, prepuni tableta. Od onih koje koriste ovisnici o opijatima do onih za smirenje. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Liberta
Liberta
01:39 25.09.2019.

Zatovori su NAVODNO puni razno raznih tableta.Bez navodno jer su puni . Tko to omogućava ? Jasno kao dan . Što očekivati od Ministarstva pravosuđa nego da negira .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije