Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
116 16°C
 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  A kad ćemo saznati što je SOA šapnula japanskoj bubi Oreškoviću da se ovaj u manje od 24 sata okrene za 180 stupnjeva i zatraži smjenu Karamarka i još ga nazove teretom, iako mu je cijelo vrijeme pružao podršku i ... prikaži još! hvalio ga? I hoćemo li konačno saznati što je SOA napravila po pitanju austrijskog lobiranja prema ministrima u vladi RH iz kvote Mosta koji su trebali biti angažirani defakto kao strani špijuni i sudjelovati u kreiranju političkog procesa protiv jedne privatne firme? Dakle, što radi SOA kojoj pred nosom strane tvrtke otvoreno podmićuju ministre kako bi za njih vršili pritisak na druge tvrtke, što je direktni udar na ustavni poredak čije su najveće vrednote pravna država, sloboda poduzetništva i jednakost pred zakonom?

 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  Mislim, i onda se čudimo što nema stranih investitora. Pa koji bi investitor bio lud u Hrvatsku uložiti i jedan euro kad vidi da se ministri iz kvote Mosta pred nosom državnih institucija, uključivo i SOA-e angažiraju, u ni manje ... prikaži još!e ni više nego u naručenom plaćenom montiranom kaznenom progonu protiv drugog stranog investitora?

 • Sapienti.sat:

  Iz SOA - e je i krenula priča protiv Karamarka. Uz pomoć svih sila nevladinih udruga, bijesnih sindikata i naravno medija stvorila se neviđena hajka na Karamarka s ciljem da se HDZ potpuno rasturi, jer tko će glasati za njih ... prikaži još! nakon tzv. slučaja Sanader koji je na kraju oslobođen i sada Karamarka. Operacija UDBA -e je nadomak uspjeh. Moglo se normalno pričekati da Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa(koju vodi Dalija Orešković isto takoreći lijevo naklonjena) donese odluku i prema tome se nađu rješenja. Ne daj Bože samo opet Milanovića i 100 mlrd. novog duga.

Još iz rubrike Vijesti

mimo graničnog prijelaza

Ilegalnih prijelaza manje, ali ne prestaju: Hrvat prevozio šest migranata u Sloveniju

Coronavirus disease (COVID-19) outbreak in Mallorca
turistička katastrofa

Španjolci vjeruju da će Europljani na odmor u Hrvatsku i Grčku

Zagreb: Prikupljanje potpisa za Miroslava Škoru, kandidata za predsjednika
preporuke hzjz-a

Potpise birača prikupljati na otvorenom, građanima se preporučuje da donesu kemijsku olovku