Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIKTOR ŠIMUNIĆ

Novi problemi gradonačelnika Oroslavja: HDZ nam je isključio internet. To je projekt koji je ugašen iz inata

Foto: Pixsell/Facebook
1/2
14.06.2021.
u 11:59

Još prošlog tjedna zatražili su od prijašnje vlasti pristupne podatke za internet te sve ključeve od ormarića, no nisu ih dobili

Nakon što je nezavisni Viktor Šimunić preuzeo gradonačelničku stolnicu Oroslavja i objavio dugove koje je HDZ ostavio u svojem mandatu, u ponedjeljak se ponovno obratio građanima jer im je, kako govori, bio isključen internet

"Dolaskom ujutro na posao, internetske veze nije bilo ni na jednom gradskom računalu", kazao je Šimunić na svom Facebook profilu za slučaj koji se dogodio u nedjelju. 

Kako govori, još prošlog tjedna zatražili su od prijašnje vlasti pristupne podatke za internet te sve ključeve od ormarića, no nisu ih dobili. 

"Podatke nismo dobili, internet su prekinuli, a ključevi su danas ujutro doneseni u gradsku upravu", kazao je te nadodao kako je ''projekt koji smo svi skupa platili više od 800 tisuća kuna iz inata ugašen''.

"Pošto su nam pobrisali bazu podataka, nažalost ne znamo tko je sve koristio internet ni koliko ima korisnika", kazao je te zamolio građane Oroslavja za razumijevanje dok se ne riješi taj problem. 

Podsjećamo, Viktor Šimunić postao je popularan nakon afere "A kaj bi ti štel biti?" u kojoj je objavio snimku HDZ-ovog predsjednika Krapinsko-zagorske županije Žarka Tušeka koji ga moli suradnju u zamjenu za istaknuto mjesto u politici. Nakon objave snimke Šimunić je postao poznat i kao zagorski zviždač, a Žarko Tušek podnio je ostavku.

Na lokalnim je izborima u drugom krugu pobijedio HDZ-ova Emila Gredičaka i s 1456 glasova postao novi gradonačelnik. 

VIDEO Hrastić o zaštićenim najmoprimcima: Država štiti ljude koji su u Jugoslaviji nasilno ušli u naše stanove

Komentara 7

MM
Mr.M
12:38 14.06.2021.

Hdz ugasio internet....🤣🤣Kakav biser.I takvog su za gradonačelnika birali...

FR
franc251
13:04 14.06.2021.

Kako sad to? Do jučer su imali previše telekom pretplata, a danas im zločesti hdz isključio internet????

DU
Deleted user
13:50 14.06.2021.

evo i meni je HDZ ukinuo leasing za mog BMW-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije