Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJETIO SE U ZAGREBU

Novi potres jačine 4,1 prema Richteru kod Petrinje: 'Dobro je zatreslo kuću'

potres
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
15.01.2021.
u 13:06

EMSC javlja da je magnituda potresa bila 4,1 prema Richteru, a epicentar 18 kilometara od Petrinje.

Novi jači potres osjetio se na području Sisačko-moslavačke županije. EMSC javlja da je magnituda potresa bila 4,1 prema Richteru, a epicentar 18 kilometara od Petrinje.

Građani javljaju da se potres jako osjetio na području Siska, Gline, Petrinje, ali da je podrhtavanje kratko trajalo.

 

''Nevjerojatno što se događa'', ''Dvaput zaredom zatutnjalo i dobro zatreslo kuću'', ''Dosta je zatreslo, djelovalo je kratko, 2-4 sekundi'', neka su od svjedočanstava stanovnika Sisačko-moslavačke županije.

Potres se osjetio i u Zagrebu, Velikoj Gorici...

VIDEO Seizmolog Krešimir Kuk: "Nije dobro plašiti javnost. Ne postoje znanstveni temelji da bi moglo znati hoće li i kada biti novi potres."

Ključne riječi

Komentara 35

AN
Anđeo
13:19 15.01.2021.

Strašno .... cuvajte se svi 😔

PE
PeroJoso
13:43 15.01.2021.

Najvažnije je da genijalci sa kupljenim diplomaama po BiH zatvaraju evakuaciske puteve po trgovinma i trgovačkim centrima kao rezultat famozne zaštitne mjere od kod covida, tako da kad udari potres ili se desi nedaj Bože potres da ljudi nemogu zbrisat van. Poslje sigurno neće bit oni krivi.

SA
santek
19:00 15.01.2021.

Ovaj traži obnovu a Petrnju svu razrovao i nije je sanirao 3 godine prije početka potresa sada pametuje koja budala radi po ovoj zimi obnovu samo Dumbović koji veze o ničem nema pa niti kako kruh ispeći a držao pekare prije nego lije je postao gradonačelnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije