Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAČKO-MOSLOVAČKA ŽUPANIJA

Novi podaci: Dosad prijavljeno 34.393 oštećenih objekata, a pregledano 24 tisuće

Svakodnevica u razrušenoj Petrinji
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
06.02.2021.
u 09:01

Neuporabljivo zbog vanjskih utjecaja je 288 stambenih objekata, a zbog oštećenja je neuporabljivo 2 902 objekata

Na potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije do sada je prijavljeno 34.393 oštećenih stambenih objekata, a pregledano ih je 23.995, izvijestili su u subotu iz županije, na temelju ažuriranih ArcGIS podataka.

Neuporabljivo zbog vanjskih utjecaja je 288 stambenih objekata, a  zbog oštećenja je neuporabljivo 2.902 objekata.

Svakodnevica u razrušenoj Petrinji
1/7

Privremeno je neuporabljivo i potreban je detaljan pregled za  2.436 objekata, a privremeno neuporabljivo uz potrebnu mjere hitne intervencije 2.887 objekata.

Uporabljivo bez oštećenja je 579 pregledanih objekata, uporabljivo bez ograničenja 5.484, a uporabljivo s preporukom o postupanju 9.419 objekata, naveli su jutros iz Sisačko-moslavačke županije temeljem ažuriranih ArcGIS podataka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije