Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U europskoj luci

Mafijaški rat: Novi okršaj crnogorskih kriminalaca

kokain
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
16.05.2017.
u 11:18

Vođe tzv. škaljarskog klana su braća Jovica i Igor Vukotić, koji su u sukobu sa svim ostalim crnogorskim kriminalnim ekipama

U jednoj europskoj luci došlo je do nove "primopredaje" između dvije crnogorske kriminalne grupe. Naime, takozvani škaljarski klan ukrao je pošiljku kokaina od suparničkog kavačkog klana, piše Blic.

Kako je rekao izvor blizak srpskim sigurnosnim strukturama, ukradeni teret količinski je mnogo veći od prve ukradene ture od 300 kilograma kokaina 2014. u Valenciji. 

- Prva krađa rascijepila je kotorski kriminalni klan na dvije grupe, škaljare i kavače, koji su od tada u najvećem mafijaškom ratu na Balkanu. Nova krađa kokaina, koji je iz Južne Amerike stigao u Europu samo je rasplamsala rat koji se vodi na relaciji Crna Gora - Srbija i koji se okončava profesionalnim, često plaćenim likvidacijama - rekao je za Blic neimenovani izvor.

Posljednja žrtva ovog mafijaškog rata je pripadnik škaljarskog klana, Cetinjanin Miloš Đuričković (47), koji je u petak u Beogradu ranjen u vrat. Vođe škaljarske ekipe su braća Jovica i Igor Vukotić, koji su, piše Blic, u sukobu sa svim ostalim crnogorskim kriminalnim ekipama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije