Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARUŠAVANJE REDA
Povratak na članak

Novi navijački sukob u Vukovaru, udaren i policajac u postaji

Tijekom prekršajne obrade utvrđeno je kako je privedeni 29-godišnjak prekršio određenu mjeru samoizolacije te mu je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti uručen prekršajni nalog

Komentari 26

Avatar Warded
Warded
14:00 20.01.2021.

Igraju se Delije nasred zemlje Hrvatske? Triba im poravnat kosti. Točka.

VL
FN
Fr@njo
14:20 20.01.2021.

da li je koalicijski vec na terenu..

VL
PA
Pajo
14:31 20.01.2021.

Kad Srbi mlate Hrvate za VL to je sukob navijaca, a kad je obrnuto onda je napad na nacionalnoj osnovi. VL nije hrvatski list.

VL
ČS
Čuvaj se senjske ruke
14:33 20.01.2021.

A gdje su imena? Gdje su njihove fotografije? Znači, nekima se objavljuju imena, a nekima ne. Zašto, drugovi? Sad će pupovac opet održati konferenciju i sve će biti riješeno.

VL
MI
Mircen
14:09 20.01.2021.

Kada će konferencija za štampu?

VL
OR
Orilogorilo
14:59 20.01.2021.

Ovaj put su ipak sdssovi i hdzovi milicajci napali bbb. Brat od delije s kojim su se bbb sukobili ih je obradivao u policiji. Nadam se da je sve pokriveno kamerama!

VL
IJ
istina___jako_boli
14:32 20.01.2021.

Pazi foru, napali pajkana u policiskoj stanici. Eh, gdje su oni milicajci, nikad vise im ne bi palo na pamet da napadaju nikoga , a kamo li pajkane u policiskoj stanici.

VL
Avatar Cadafel
Cadafel
06:29 21.01.2021.

Vi recite kaj hočete, ali mi sada ubiremo plodove mirne reintegracije, od dva zla tj vojnog oslobađanja gdje bi izginulo jako ljudi Tiuđman je izabrao manje zlo, ali nikako se ne mogu pomiriti sa abolicijom....jbga to je tako i tamo nikada neće biti mira

VL
Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
14:30 20.01.2021.

Ja sam se godinama borio da obnovimo Jugoslovensku ligu da su me razbojnici poslušali nebi bilo ovakvih sukoba Hrvata i naše braće Srba nego bi se svi zajedno lijepo zagrlili i slušali Halida i Lepu Brenu. Razumiješ ti mene ja sam pobjego ubosnu, sadim duhan, lovim zmije i nije me više briga, nabijem vas sve u Hrvatskoj

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
15:02 23.01.2021.

Pamtite braćo i ovo kad dođu izbori protiv koga treba glasat. Sjetite se svih afera i svih nepravdi prema svom narodu.

VL
ID
ivo.dzinic
17:57 20.01.2021.

Meni uopce nije jasna policija. Pustite budale nek se medjusobno porokaju. Sto ih je manje bit ce manje pizdarija i posla za policiju. Iduci put sa njima na teren i nema izlaska sa stadiona dok ne ostane samo jedan a onda njega nabubat pa u prdekanu.

VL
DU
Deleted user
15:33 20.01.2021.

Za HDZ kada organizira korona party nema nikakvih sankcija, ali za malog čovjeka ima! Volim Hrvatsku jer je to zemlja gdje ćeš prije završiti u zatvoru ako prodaš glavicu luka iz svoga vrta nego ako oštetiš državni proračun za 100 milijuna kuna! Živjela Hrvatska i doktor otac bog Franjo Tuđman bez kojega ne bi kriminala niti bilo i zahvali smo ti vječno, jedino što je još malo ostalo!

VL
TO
Tomisl
14:07 20.01.2021.

Gdje su dobri stari pendreci ?

VL
DU
Deleted user
14:26 20.01.2021.

Uvedite regionalnu nogometnu ligu , kao u vaterpolu i košarci , kako pojedini pametnjakovići hoće , pa će vam se pomlatit dvije tisuće takvih svaki drugi tjedan a ne dvojica.

VL
SI
sisavac
14:07 20.01.2021.

a da se taj navijački teror jednom zaustavi? neke temeljne slobode, ljudske, bi trebale podrazumijevati i slobodu izbora sporta, kluba, slobode praćenja utakmica, slobode isticanja obilježja. ukoliko je neki klub zabranjen negdje, onda i ta obilježja su zabranjena. ako nema zabrane... tko smo mi, policija, drugi 'navijači', da nekog premlatimo samo zato jer eto navija za neki drugi klub?! ne pušim priče da su to 'delije', jer i bbb, i torcida, i tornado, i svaka navijačka skupina bilo kojeg kluba u rh, je jako jako sklona fizičkom obračunu s drugom skupinom, ti se događaji dogovaraju, usklađuju termini i mjesta, da se izbjegne policiju u tim malim borilačkim arenama. niti jedno novinarsko opravdanje fizičkog nasilja među navijačima ne bi smjelo biti, novinar koji bi jednom riječju pokušao opravdati i braniti nečiji napad na nekog koji nosi obilježja nekog drugog kluba, bi zauvijek trebao biti izbačen iz medija. jer je to govor mržnje. ne treba se rasprava svesti sad na to 'pa to su srbi, arkanovci...'. arkana nema 20 godina. današnji navijači su tati u jajima plivali kad je bio rat, nemaju oni nikakvog razloga nekog za nešto kriviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.