Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA PALJBU

Novi napadi Izraela na Hamas u Pojasu Gaze

Izraelski zračni napad na obali Gaze
Reuters/Pixsell
30.05.2018.
u 08:30

Među metama bile su radionice za proizvodnju raketa, skloništa za dronove kao i "vojna infrastruktura".

Izraelska vojska objavila je da je izvršila napad u noći s utorka na srijedu na 25 vojnih ciljeva povezanih s Hamasom u Pojasu Gaze kao odgovor na raketnu i granatnu paljbu. 

Među metama bile su radionice za proizvodnju raketa, skloništa za dronove kao i "vojna infrastruktura". 

U utorak, prvog dana te operacije - najozbiljnijeg sukoba između Izraela i palestinskih oružanih skupina nakon rata 2014., Izrael je objavio da je izvršio udar na više od 35 vojnih ciljeva islamističke skupine koja upravlja Pojasom Gaze kao i protiv islamskog džihada. 

U priopćenju vojske ističe se da je u utorak približno 70 raketa i granata ispaljeno je iz Pojasa Gaze na Izrael tijekom dana. Izvjestan broj njih presreli su sustavi za zračnu obranu. 

Tri izraelska vojnika su ranjena. Neposredno nema podataka o žrtvama u Gazi. 

Izraelski zračni napad na obali Gaze
1/4
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Behemot
Behemot
17:44 30.05.2018.

Opet napadaju jadne Židove iz konc. logora Gaza gdje su ih Židovi zatočili.

Avatar superhik74
superhik74
12:59 30.05.2018.

Unistavanje Gazanskog geta i masakr civila treba balansirati novim Hollywoodskim filmom o velicanstvenom ustanku u Varsavskom getu 1943 godine. Mogao bi i Zuroff iskopati kakvog 105 godina starog "nacistu". Hasbara radi punom parom.

DU
Deleted user
21:31 30.05.2018.

Nema se šta tu komentirat. Modificirali su genocid, pa tako više nije genocid nego borba protiv terorista i dronova koji im navodno prijete iz područja Gaze. Još uvijek su oni jedini patnici na ovoj kugli zemaljskoj i svi njih napadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije