Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO DONOSI NOVA KOALICIJA?

Novi model obiteljskih mirovina: Imat ćemo pravo i na dio mirovine umrlog supružnika

19.06.2021.
u 10:04

Državu bi to godišnje koštalo oko milijardu kuna, a takav je sustav već najavljivan u Vladinu programu

Komentara 29

HU
Hulk
17:15 19.06.2021.

Hrelja je lopov kome ne treba vjerovat čim on nešto mulja bez znanja baze !Dobro mu je Hdz platio ovaj glas!Dorh samo šuti a očiti je primjer korupcije ovaj Hreljin potez !

FA
fajlpz
11:19 19.06.2021.

Napokon pa sve normalne države to već odavno imaju.

LU
Lukovo184
13:33 19.06.2021.

Tra-la-la. Jedini ispravak pravde bi bio da se mirovine onih koji su izdvajali od svoje zarade za Mirovinski fond povećaju na razumni postotak prosječne hrvatske plaće. Sve ostalo ukljućujući i "lažne" branitelje koji su korupcijom upali u fond treba izbaciti.. Sve ostalo su manipulacije umirovljeničkom populacijom. A žetončić će osobno vjerojatno biti dobro nagrađen od kartela. Podsjeća me na kolica ispred supermarketa- ubaciš novčić i imaš ih. Hreljo jadniče...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije