Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN PALADINA

Novi ministar otkrio odakle mu brod, zgrada, 50 zemljišta, milijuni na računu... 'Teško radim i riskiram'

Zagreb: Ministar Paladina na sastanku skupštine Hrvatskog centra za potresno inženjerstvo
Robert Anic/PIXSELL
06.04.2022.
u 17:30

Ministarska mu je plaća 18.400 kuna, dodatni prihod od imovine 76.500 kuna mjesečno, zajedno sa suprugom uštedio je 1,25 milijuna kuna. Međutim to je samo dio imovine novog ministra graditeljstva Ivana Paladine.

Komentara 21

ZM
zmaček
17:47 06.04.2022.

U svrhu zamagljivanja podataka spominje se i ministarska plaća. Pa on ju još nije ni primio.

Avatar Cadafel
Cadafel
17:58 06.04.2022.

Je li Plenković toliko mutav da ne može naći jednog ministra bez mrlje? U HDZ-u doslovno ne postoji niti jedna jedina kvalitetna osoba. Ne postoji niti jedan jedini član HDZ-a koji nije smeće, lopov ili idiot, a najčešće svo troje. Ne postoji niti jedan razlog zašto bi itko pošten i sposoban htio imati posla s tom nakupinom smeća. Jedini motiv za biti član HDZ-a je krađa, korupcija i uhljebljivanje. I što si gore smeće, to ćeš bolje napredovati. Zato je doslovno i teoretski nemoguće naći dobrog ministra.

DU
Deleted user
18:06 06.04.2022.

Sve što je on stekao je upitno.Mogao je seći ako je sudjelovao u privatizaciji,ako je raspolagao poverljivim podacima ,ako je imao privatnog financijera i ako je imao povlašteni status u bankama. Jedini način da se dočepa imovine je političko pogodovanjeje i novaca privatnih ulagaća.Jer u Hrvatskoj se drugačije nije moglo steći nego uz političko pogodovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?