Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smotanko

Novi Junckerov 'biser': Umalo zapalio predsjednički bračni par

Juncker u Ruandi
Foto: YouTube screenshot
12.04.2019.
u 09:51

Tijekom obilježavanja genocida Juncker je umalo zapalio prvu damu Ruande i njezina supruga

Svako javno pojavljivanje predsjednika Europske komisije Jean-Claudea Junckera (65), potencijalna je prilika za neki njegov neuobičajen postupak koji nerijetko graniči sa skandalom. A nakon svakog takvog on uglavnom ima ispriku...

Tako je prpošni Luksemburžanin već oponašao britansku premijerku Theresu May, plesao na pozornici, razgovarao sa suprugom preko mobitela usred govora, teturao na NATO-ovu summitu izgledajući kao da je pijan, a vrlo često grli i ljubi kolege.

 

Na toj dugoj listi Junckerovih bisera mjesto je pronašao i prošlonedjeljni događaj iz Ruande. Naime, tijekom obilježavanja genocida u kojem je ubijeno 800.000 ljudi Juncker je umalo zapalio prvu damu Ruande Jeannette Kagame (56) i njezina supruga Paula Kagamea (61).

Uzvanici su dobili baklje kojima su simbolično upalili plamen, a Juncker je nakon tog čina tako zamahnuo da je zamalo opekao po licu predsjednički bračni par iz Ruande. Srećom, uspjeli su se izmaknuti.

Video – Juncker "šalje pusu" Plenkoviću

Ključne riječi

Komentara 10

GO
GorenjeHiSense
10:26 12.04.2019.

Pa on je jedini koji nas podrzava u slucaju arbitraze sa slovenijom...i jako voli guzu naseg anemicnog! Veliki prijatelj hrvatske! Mozda mu sridi i neki dobar fotelj....za vikendicu na moru ako anemicni ne da guze...

Avatar essek22
essek22
10:46 12.04.2019.

Dobro pa nije ovog uvatio za guzicu!....Oće on to!!

DU
Deleted user
11:10 12.04.2019.

Ne smije se reći da redovito pije alkohol, možda mi prođe upis ako spomenem da se radi o alkoholnoj krizi. Čovjek hoda upravo kao kronični alkos, sitnim koracima, baš kao balerina po trnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije