Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašan zločin

Novi Jack Trbosjek ubio je najmanje tri prostitutke

Trbosjek
VL
28.05.2010.
u 20:30

Ono što cijeloj priči daje mračnu notu jest to što su se zločini dogodili nedaleko od kuće koja je pripadala zloglasnom Jacku Trbosjeku.

 Stephen Griffiths, 40-godišnji kamiondžija iz Bredforda na sjeveru Engleske, koga engleski mediji predstavljaju i kao "studenta kriminalistike", optužen je da je  proteklih godina ubio tri  prostitutke – Susan Rushworth (43), Suzanne Blamires (26) i Shelley Armitage (31). Griffiths, za koga britanski tabloid tvrdi da ima diplomu iz psihologije, povezuje  se također i s ubojstvima  još najmanje dvije  prostitutke koje su nestale 1992. i 2001. Da je riječ o totalno poremećenoj osobi, govori i priča iz sudnice. Naime, kada ga je sudac upitao kako se zove, Griffiths je rekao da je on kanibal.  

Ono što cijeloj priči daje mračnu notu  jest to što su se zločini dogodili  nedaleko od kuće koja je pripadala  zloglasnom Jacku Trbosjeku.  U istom kvartu živio je  i Griffiths kojega susjedi  opisuju kao samotnjaka, opsjednutog prostitutkama. Tabloid Sun navodi da je Griffiths imao svoj blog  u kojemu za sebe kaže da je "u najboljem slučaju poluljudsko biće, a u najgorem demon".

Komentara 1

RU
Rugovit
16:42 04.03.2011.

Kako je kuća mogla pripadati Jacku Trbosjeku kada njegov identitet nikad nije utvrđen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije