Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANI ISPRAĆAJ

Novi fenomen u Srbiji: Sinovima prave ispraćaj na robiju!

'Photo: Dusko Marusic/Vecernji list PULA -PULSKI ZATVOR'
'Dusko Marusic/Vecernji list/PIXSELL
25.09.2013.
u 18:45

“Rado Srbin ide u vojnike”, bilo je nekad, a sada je “Rado Srbin ide u zatvor”, piše beogradska Politika

U Srbiji se u posljednje vrijeme pojavio novi fenomen – sve veći broj roditelja sinovima pravi ispraćaj u – zatvor! Nekada se slavilo kada se sina ispraćalo u vojsku, a sada roditelji svojoj djeci organiziraju svečani ispraćaj na robiju! “Rado Srbin ide u vojnike”, bilo je nekad, a sada je “Rado Srbin ide u zatvor”.

– Ako je vjerovati Željku Krstiću, sociologu i odgojitelju u KPZ-a Valjevo, sve je manje roditelja koji sinove ispraćaju u vojsku, a sve je više onih koji su odlučili svom čedu učiniti nezaboravnim posljednji dan na slobodi, kako bi ono lakše podnijelo nova, zatvorska svitanja – piše Politika.

– Klinci koji danas odlaze u zatvor odrastali su uz izravan TV prijenos Arkanova vjenčanja i, umjesto Disneyevih, gledali su junake filma “Vidimo se u čitulji” – komentirala je Nadežda Milenković.

>> Blokirali cijelu ulicu zbog stomatoloških problema kriminalca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije