Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRajem 2019. godine
Povratak na članak

Novi dom za USKOK i DORH. Sele se u prostraniju zgradu u Zagrebu

Zgrada je napuštena još od 2011. godine i u derutnom je stanju, a u njezinu obnovu ministarstvo će uložiti 5 milijuna kuna

Komentari 9

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:12 06.11.2018.

Zašto je trebalo ginuti za neovisnu državu, odgovor je jednoznačan? Kako bi, pored ostalog, naše vjerodomoljubne vlasti mogle iznajmljivati zgrade u privatnom vlasništvu naših transatlanskih gazda, tako i svojih kompradora u neovisnoj državi. Prekršajni sud je preseljen izvan centra i i za skupe pare, iako se za godišnju najamninu mogla izvesti renovacija objekta u kojem je imao sjedište. Isto tako iznajmljen je poslovni prostor za Ministarstvo ekologije i njegove ustanove u Zagreb Toweru, umjesto da je renovirana zgrada DTR za četverogodišnju najamninu. U maloj H Kostajnici renoviran je sud sa jednim sucem za desetak miliona kuna, a DORH-ovci moraju skakati jedni preko drugih da bi došli do svoga radnog mjesta. Vjerodomoljubi će graknuti kao vrane i gavrani da su to uradili Crveni Kmeri, ali gdje su bili ZNA SE vjerodomoljubi koji su šutili kao ona stvar u ruci, jer se radilo o udruženom zločinačkom poduhvatu. Mali je milion takvih i sličnih manipulacija sa državnom i privatnom imovinom, a vjerodomoljubi se tuku kao naši bliski srodnici primati po već pocrnjelim prsima i pjevaju odu zahvalnosti Ocu Domovine, Vrhovniku Mesiji i heroju Franji i njegovim nasljednicima: Sliku Tvoju ljubim, šapćem Tvoje ime, vjetar nosi rječi Franjo (Stipe, Ivo, Kolimda) ne zaboravi me. U mojim komentarima ja nazivam domicilne vjerodomoljube dvonožnim glodarima, papkarima i kopitarima, što je za četveronožce strašna uvreda, zar ne?

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
07:06 06.11.2018.

koliko će spisa biti izgubljeno kod preseljenja ?

VL
SD
sdpesticid
23:50 05.11.2018.

posthumno će nagraditi hanžekovića ovjekovječenim autoportretom u novim odajama ?

VL
Avatar navijač
navijač
07:29 06.11.2018.

U sobama nema dovoljno adekvatni ljudi a ne ormara.

VL
Avatar comparator
comparator
08:12 06.11.2018.

DORH i USKOK bi trebali useliti negdje na Velesajam jer tamo ima dosta prostora za sve kriminalce koje bi trebalo zatvoriti ,a u blizini je i hipodrom gdje bi mogli čistiti konjušnice da bsš ne gule krumpire.😎

VL
DU
Deleted user
08:25 06.11.2018.

Žašto se dopustilo da zgrada propada kad se prekršajni sud iselio.Toliko o brizi svih vlada za državu za svoju imovinu.

VL
JL
jludvig39
08:27 06.11.2018.

Preseljenje? Super,sada slijedi uređenje pravosudnog kaosa i rasula, ako ne izgube papire prilikom seljenja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.