Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve porekao

Novi detalji u slučaju zvijezde 'Krim tim 2': Uhićen i osumnjičeni specijalac

Leon Lučić
Foto: Screenshot RTL
1/6
17.01.2020.
u 18:50

Doveden je u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici oko deset sati, a već je jučer dao izjavu u kojoj je porekao sudjelovanje u iznudi

Tjedan dana nakon krvave tučnjave na nadvožnjaku iznad autoceste A1 u Draganiću, koja se prošlog petka odigrala između Leona Lučića (48), bivšeg MMA borca Marka Šintića (38) i zaprešićkog poduzetnika Marina D. (48), policija je uhitila i četvrtog sudionika tog događaja, pripadnika specijalne policije Andriju V.

Tučnjava je izbila nakon što je propala policijska klopka za iznuđivače koji su od Marina D. tražili 100 tisuća eura u zamjenu za pomoć u kaznenom postupku koji je navodno protiv njega trebao biti pokrenut. Šintiću je Lučić u tučnjavi slomio ključnu kost, nakon čega su Šintić i Marin D. Lučića uspjeli svladati zajedničkim snagama, pri čemu su ga toliko izudarali da je ovaj završio u induciranoj komi na nekoliko dana.

Andrija V. je u cijeloj priči, prema sada dostupnim informacijama, napustio Lučića te je uspio pobjeći dok je trajala tučnjava. S druge strane, taj bivši pripadnik Specijalne policije porekao je sudjelovanje u iznudi.

Ključne riječi

Komentara 21

MA
marli
15:17 17.01.2020.

Za početak ukinite seriju na TV-u u kojoj on sudjeluje i glumi nešto što u stvarnosti nije !

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
15:29 17.01.2020.

Kriminal, mafija, dileri su svuda među nama. Gori smo od Bugarske po korupciji i uhljebljivanju.

GR
gragakarlovac
16:02 17.01.2020.

Haha, koje face, kao opasni likovi, mlate ljude na cesti i onda se rasplaču kada guza mora u zatvor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije