Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kitzbühel

Novi detalji stravičnog pokolja: Mladić priznao policiji svoj krvavi pohod u kojem je ubijen i dječak (6)

Pokolj zbog ljubomore u Austriji
Foto: ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL
1/5
07.10.2019.
u 12:15

Susjedi su rekli za ubojicu kako je bio miran dečko koji je radio u građevinskoj tvrtki.

Peterostruko ubojstvo u Kitzbühelu potreslo je maleno turističko mjestašce čiji stanovnici još uvijek ne mogu vjerovati kakav se zločin dogodio. U nedjelju oko šest sati ujutro Andreas E. (25) ušao je u policijsku postaju, stavio nož i pištolj na pult i rekao policajcima: "Upravo sam ubio petero ljudi." 

Andreas E. ubio je svoju bivšu djevojku Nadine H (19), njezina mlađeg brata (6), njezine roditelje i njezina novog dečka Floriana J. (24).Policijska istraga otkrila je nepoznate detalje zločina, a otkriven je i identitet pete žrtve. Objavljeno je kako je Florian J. radio kao golman hokejaškog kluba Kitzbühel, piše Roseinheim24. 

Rekonstrukcija zločina

Na temelju iskaza Andreasa E. policija je vrlo brzo napravila rekonstrukciju višestrukog ubojstva

Nadine.H. prekinula je s 25-godišnjakom prije dva mjeseca. Prema pisanju nekih njemačkih medija, njih dvoje bili su zajedno pet godina. Međutim, on je nju vidio s novim dečkom dan-dva prije ubojstva i verbalno se sukobio s njima.  

Kako je ispričao policiji, 25-godišnjak pokucao je na vrata obiteljske kuće 19-godišnjakinje u nedjelju oko 4 ujutro. Vrata mu je otvorio njezin otac (59) koji mu je rekao da nema što tu tražiti. On je otišao kući, uzeo pištolj kalibra 9 mm u vlasništvu brata i vratio se. Vrata mu je opet otvorio 59-godišnjak kojeg je tada Andreas E. prostrijelio. 

Potom je otišao u sobu 6-godišnjeg brata svoje bivše djevojke kojeg je onda ubio, a zatim je ubio i njezinu majku (51). 

Nakon toga se popeo na balkon kako bi provalio u zaključani apartman na prvom katu u kojem su se nalazili N. H. i F. J. Razbio je vrata bejzbolskom palicom i zapucao na svoju bivšu djevojku i njezina novog dečka. 

Foto: ZOOM.TIROL/REUTERS/PIXSELL

Višestruki ubojica nije prije bio osuđivan, a policija vjeruje kako je njegov krvavi pohod bio motiviran svađom koju je imao sa svojom bivšom djevojkom. Naime, nije se mogao pomiriti s prekidom kao ni s činjenicom što je njegova bivša djevojka pronašla novog partnera. 

Susjedi su za njega rekli kako je bio miran dečko koji je radio u građevinskoj tvrtki. 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
16:12 07.10.2019.

uvijek su mirni i tihi , zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije