Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OTKRILA NOVE DETALJE

Stravičan slučaj iz Osijeka: Sumnja se da je sin ubio oca pa potom pokušao i sebe

Osijek: U kući našli starijeg mrtvog muškarca i još jednog teško ozlijeđenog
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/8
20.04.2021.
u 12:48

Policijski službenici nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja

S novim detaljima stravičnog slučaja u Osijeku, gdje je u ponedjeljak u kući otkriveno tijelo Radovana V. (74), dok je u drugoj sobi zatečen njegov teško ozlijeđeni sin Bojan (39), PU osječko-baranjska izašla je s novim detaljima.

- Policijski službenici u ponedjeljak su telefonom evidentirali dojavu zabrinute susjede da nekoliko dana nije vidjela 74-godišnjeg susjeda iz Osijeka. Dolaskom na adresu te ulaskom u kuću, policijski službenici su pronašli ozlijeđenog 39-godišnjeg hrvatskog državljanina. Daljnjim pregledom kuće, pronađeno je mrtvo tijelo 74-godišnjeg hrvatskog državljanina. Ozlijeđeni 39-godišnjak je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć - započinje policija.

- Temeljem do sada provedenog kriminalističkog istraživanja sumnja se na ubojstvo i pokušaj samoubojstva te policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske nastavljaju daljnje kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja - izvijestili su nadalje iz PU.

Strava u Osijeku: U kući pronađen mrtav vlasnik (74), a uz njega teško ozlijeđen sin


 

Komentara 1

VE
velma
18:07 20.04.2021.

To se događa kad ti je djete nesklono osamostaljivanju u ranoj dobi i pretvori se u parazita koje živi na grbači roditelja,zato kao u Americi, to treba tjerat od kuće ćim prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije