Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO PRAVA OTMICA

Novi detalji otmice: Kad je unuka vidjela baku u policiji podivljala je

policija
Milan Šabić/Pixsell
06.02.2020.
u 23:35

Zaštitar je pronašao djevojke zavezanih ruku u kamenolomu Križice kod Dimca. One nisu znale da su pištolji plastični niti da elektrošoker neće biti upotrijebljen.

Slučaj bake koja je organizirala otmicu svoje unuke kako bi je 'spasila' od lošeg društva zaprepastila je Hrvatsku, a tri otete djevojke ispričale su kako se sve odvilo. 

– To je sličilo na pravu otmicu. U stan su nam upale dvije žene i jedan muškarac s potkapama. U rukama su držali pištolje, a jedan od otmičara imao je elektrošoker – ispričale su djevojke nakon što su dovezene u policiju poslije otmice na splitskim Mejama.

Zaštitar ih je pronašao zavezanih ruku u kamenolomu Križice kod Dimca.

One nisu znale da su pištolji plastični niti da elektrošoker neće biti upotrijebljen. A unuka čija je baka organizirala otmicu ostala je šokirana kad je saznala tko je odgovoran za pakao koje su prošle. Ona je zadnji puta vidjela baku na ispitivanju u policiji. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, baka je u policiji rekla osim 24-godišnjakinje, koja joj je dobra poznanica, ne zna nikoga od otmičara, pa ni policajku, i da nakon svega nije odustala od borbe da unuku izvede na pravi put. Te se zahvalila policajcima na razumijevanju njezine situacije i na korektnosti tijekom obrade.


 

Ključne riječi

Komentara 6

SV
SveJeUzalud
03:55 07.02.2020.

....valjda Dicmo....a ne Dimco....to je kad uvozimo novinare sa Filipina...a članak istih novina od 04.02. ...kaže Dicmo....

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
03:24 07.02.2020.

Baka godine, ako postoji nekakav izbor ova baka doista je zaslužila titulu.

DU
Deleted user
11:07 07.02.2020.

Sve narkomane treba na prisilno liječenje zatvorenog tipa bez ikakvih prava jer dok su pod drogom oni nisu ljudi pa nemogu imati niti ljudska prava. Koliko košta društvo svaki narkoman dnevno? Hrana, odjeća, smještaj i naravno novac za drogu tko to plaća svaki dan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije