Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI
Povratak na članak

Ubojica iz Splita: 'U zatvoru je bio primjer drugima, a danas je pobjegao zbog klasičnog propusta'

"Mogu samo reći da kao pravosudni policajac u zatvorskom sustavu radim 35 godina i sve mi je ovo pomalo čudno. Čudi me da nitko za njim nije niti potrčao ili okom pratio gdje će skrenuti", kaže predsjednik sindikata pravosudne policije

Komentari 15

LA
lamborgini
19:32 02.09.2020.

Cuj sitan propust koji je iskoristio i pobjegao ,a sto bi tek napravio da je bio veliki propust.Bolje da je policija sutila i ne iznosila u javnost svoju sramotu.Di ces veceg propusta nego ovog ,ja neznnam vise sto reci

VL
RO
roland
20:03 02.09.2020.

Ha, ha...kaže predsjednik sindikata pravosudne policije koji zadnjih dvadeset godina ne bi nigdje u Europi mogao raditi kao stražar jer 400 metara može istrčati za oko 2 minute! Ako! Možda i koju sekundu više. Pa 30 % pravosudnih policjaca izgledajuu kao krmci odjeveni u časne odore pravosudne policije! Ministar Malenica mora ozbiljno početi čistiti i ne slušati floskule davno potrošenih kadrova.

VL
Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
20:53 02.09.2020.

Pa koja je to praksa da ima samo lisice na rukama i to vjerojatno naprijed... parkiraju kombi izvan propisanog i ograđenog mjesta... Lik utekne i brzo skine lisice (ako je informacija točna)? -I ne "jučer su pronašli lisice", jer sveve se odigralo danas, gdje se vi učite zanatu?! Gori ste od ove dvojice pandura!

VL
KA
kaptol
06:33 03.09.2020.

Namjesteno da pobjegne .A price o maloj placi pa nisu ni to zasluzili kad čovjek u lisicama bzi od njih

VL
Avatar madcap
madcap
20:38 02.09.2020.

Ništa nije ukazivalo na to da će uteć? ....hahaha.. Pa čovjek ju je smaknuo tupim predmetom, i opljačkao. A za njih je bio divan i krasan pa su mu dijelili nagrade. Trebalo ga je vodit na sud u lancima. Kojaa patetika od države i sudstva!

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
21:36 02.09.2020.

Da ga je čuvao samo pravi policijski pas ne bi pobjegao,nema šanse....

VL
TI
tico123
20:00 02.09.2020.

lisice na ruke iza leđa na noge sa lancima a tko je kriv debelo ga kaznit otkazom jer takav sutra bu ubio mene tebe nas i bilo koga drugoga eeeeeeeeeeeeee tu bu problem e onda treba takve koji su napravili napravili propust a radise svakodnevno užas branio sams HR dao bi život e fala bogu da nisam imene danas jebu dr institucije da bi kao starac najradije otišao van

VL
ČR
črnamatizemla
08:03 03.09.2020.

A vidi manekene na trećoj slici, jedan se ćeška po glavi drugi po vratu treći po du.pe.tu... Ako vodiš posebno okrutnog ubojicu, nekak bi čovjek očekival da posebni oprez, kako god da je sistem u rasulu... čisto radi sebe, nene znaš kaj će takvom pasti na pamet a ti si mu pri ruci.

VL
Avatar Majda
Majda
22:21 02.09.2020.

Ljudsko je pravo težnja za slobodom,to će reći svaki psiholog i psihijatar.i zato mu kazna ne smije biti produžena,jer on ionako nije pramoćno osuđen.....

VL
RO
roland
20:11 02.09.2020.

Izići na brisani prostor činjenica. Zatvorski je sustav nekada bio jedan uređen sustav. Prije 20 godina. Danas to vodi grupa ljudi koji floskulama pokušavaju opravdati svoj nedostatni kapacitet za obavljanje vrlo odgovorne državne službe. Pretili, zapušteni, tjelesno inferiorni, intelektualno rutinomm ograničeni, iz mjeseca u mjesec, dolaze po plaću, benificirani radni staž,....i tako godinama. Pljuc! Puno je tu posla za ministra Malenicu. No, prvo će ga upravitelji najesti i napiti, granatirati ga s ispraznicama i onda je on njihova mečka kojeg će voditi po zatvorima, kaznionicama.

VL
Avatar Asterix
Asterix
20:10 02.09.2020.

Ubojicu vode pod istim uvjetima kao i kad privode neagresivne ljude za financijska i ostala nenasilna djela, dakle samo s lisicama na rukama. Za ubojicu nedovoljno a za ove druge ponekad previše.

VL
DU
Deleted user
20:41 02.09.2020.

Sve je u rasulu, a pogotovo očito u Splitu. Na zapadu imaju proceduru, papir, popis stvari koje moraju napraviti, kvačicu za svaki red kad odradiš pa ideš dalje ... na kraju opaki ubojica ima lance i na rukama i nogama međusobno povezane.. A ne da ti ubojica u kondiciji od 180 cm ne može pobjeći čuvarima koji svaki ima 30 kg viška i jedva hoda

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
23:14 02.09.2020.

U tom zatvoru imam dosta poznanika, i doista, svi tvrde da je Čaletaje bio primjer drugima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.