Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruko ubojstvo

Novi detalji o balkanskom obračunu u Njemačkoj: Jedan od ubijenih bio doušnik?

Antiterroristische Polizei
Foto: /DPA/PIXSELL
16.05.2019.
u 20:09

Kako je Darko Mijović u Njemačku stigao tek prije petnaestak dana, pretpostavlja se da bi doušnik mogao biti Nikola Jovanović zvani Debeli, iako ova informacija nije službeno potvrđena

Jedan od dvojice ubijenih u mafijaškom obračunu u Njemačkoj navodno je bio doušnik Savezne kancelarije kriminalističke policije Njemačke, zbog čega je upravo ova policija preuzela istragu, pišu njemački mediji.

Darko Mijović i Nikola Jovanović iz Crne Gore stradali su u pucnjavi 13. svibnja u Forstu u Brandenburgu u kojoj su također ranjeni Miloš Vesković i Miloš Pavićević. Mediji su ih označili kao pripadnike takozvanog škaljarskog klana.
 
Portal Märkische Allgemeine objavio je novu tvrdnju pozivajući se na neimenovane izvore da je jedan od ubijenih bio doušnik. Kako je Mijović u Njemačku stigao tek prije petnaestak dana, pretpostavlja se da bi doušnik mogao biti Nikola Jovanović zvani Debeli, iako ova informacija nije službeno potvrđena, već je bazirana na pretpostavkama, piše Blic.

Također se navodi da su se ubijeni nalazili na popisu za odstrel jedne kriminalne skupine te da je i to razlog likvidacije. Prema podacima policije, ubijeni i ranjeni su sigurnosno zanimljive osobe i navodno su bliski škaljarskom klanu. 

U šumi nedaleko od ubojstva nakon požara koji je privukao pažnju mještana pronađeno je oružje s prigušivačima, a Blic navodi kako je ovakav sustav inače prepoznatljiv potpis u obračunu crnogorskih klanova - nakon ubojstva ili pokušaja ubojstva upotrijebljeni auti i oružje gotovo uvijek bivaju zapaljeni kako bi se uništili tragovi.

Pogledajte video nakon pucnjave u Zagrebu:

Komentara 14

Avatar Django
Django
20:49 16.05.2019.

A kaj to nas briga?

BE
berava
21:29 16.05.2019.

Mislim da me ne zanima zasto i kako se rokacu Crnogorci u Njemackoj.

Avatar antimaterija
antimaterija
20:44 16.05.2019.

Dosadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije