Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA POLICIJA

Novi detalji nesreće u Međimurju u kojoj je poginuo vozač: Zabio se u drveće, nije se vezao pojasom

policija ilustracija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
28.11.2020.
u 08:36

Pripadnici JVP-a Čakovec sudjelovali su u vađenja tijela preminulog vozača iz vozila.

Da je bio vezan, vjerojatno bi bio živ. Policijs je danas objavila detalje prometne nesreće u kojoj je jučer nešto prije 20 sati u Ivanovcu pokraj Čakovca poginuo 42-godišnji vozač osobnog automobila.

Vozeći se kolnikom Ulice Josipa Broza, brzinu kretanja vozila nije prilagodio zavoju i mraku, pa je u zavoju djelomično sišao izvan kolnika na travnatu površinu. Potom je u povratku automobila na kolnik došlo do zanošenja te izlijetanja izvan kolnika, gdje je udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće, a u nastavku kretanja i u drveće unutar dvorišta. Očevidom je utvrđeno da vozač za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas, javlja PU međimurska.

Prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika tijelo preminulog 42-godišnjaka prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija. Pripadnici JVP-a Čakovec sudjelovali su u vađenja tijela preminulog vozača iz vozila.

Komentara 5

JP
josip.pivar11
09:46 28.11.2020.

Po uzoru na Covid zabrane donijeti zabranu postavljanja ograda uz dvorišta i sadnje drveća na istima. I nitko se neće moći zaletjeti ni u ogradu ni u drvo. Osnovati stožer u tu namjenu s jasnom naredbom.

DU
Deleted user
10:51 28.11.2020.

Sad je pitanje,,,jel Tile kriv ili ovaj neodgovorni Hrvat????

JO
josmalopanestalo
10:50 28.11.2020.

odmh napraviti štenge na cesti po uzoru na zagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije