Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viceadmiral Hranj:

'Novi borbeni zrakoplovi su prioritet, proces nabave je u tijeku'

Robert Hranj
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
26.11.2019.
u 14:54

U tijeku je predselekcija, a nakon nje iskazat ćemo zahtjeve za formalnim ponudama za zrakoplove. Nakon selekcije, poslat ćemo ponude, rekao je Hranj.

Nabava novog borbenog zrakoplova je prioritet, a proces nabave je u tijeku, izvijestio je u utorak direktor Glavnog stožera Oružanih snaga RH viceadmiral Robert Hranj.

''U tijeku je predselekcija, a nakon nje iskazat ćemo zahtjeve za formalnim ponudama za zrakoplove. Nakon selekcije, poslat ćemo ponude'', rekao je Hranj tijekom novinske konferencije povodom afere u kojoj su vojni piloti iz baze u Zemuniku vojnim helikopterom prevozili civile.

Hranj je nadodao da je riječ o zahtjevnom procesu u kojem se odgovori na ponude čekaju i do pet mjeseci.

Komentara 3

Avatar Becarina
Becarina
02:20 27.11.2019.

Samo naprijed momci, bitno je i to zavrsiti do kraja mandata.

TA
takotijetomalimoj
21:19 26.11.2019.

Jeste da kupuju nove avione ali će im podvaliti neke stare polovne avione koji će zastariti za par godina na svjetskom tržištu jer Hrvatska kao i cijeli balkan nema love za nešto novo. Hrvati ne vole Srbe ali se dogovarajuju da zajedno svojim avionima čuvaju BiH nebo. Pazite samo da vam se ne pokvare u zraku jer su balkanske stijene veoma čvrste.

Avatar mrTrobec
mrTrobec
17:32 26.11.2019.

mislio sam da se kupuju podmornice kada viceadmiral vodi proceduru,možda pokaže više znanja od ministra koji se čudno križa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije