Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENO PONAŠANJE

Nove optužbe protiv suca Vrhovnog suda: Trump odlučno brani Bretta Kavanaugha

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.09.2019.
u 18:23

New York Times tvrdi u svom nedjeljnom izdanju da je Brett Kavanaugh 80-ih godina kada je bio student, pokazivao svoje spolovilo tijekom večeri pune alkohola te da su ga prijatelji nagovarali da ga stavi u ruku jednoj studentici.

Američki predsjednik Donald Trump odlučno je u nedjelju branio suca Bretta Kavanaugha, ponovo optuženog za neprimjereno spolno ponašanje u mladosti, gotovo godinu dana pošto mu je potvrđena dužnost na Vrhovnom sudu Sjedinjenih Država.

New York Times tvrdi u svom nedjeljnom izdanju da je Brett Kavanaugh 80-ih godina kada je bio student, pokazivao svoje spolovilo tijekom večeri pune alkohola te da su ga prijatelji nagovarali da ga stavi u ruku jednoj studentici.

Dnevni list iznosi ime svjedoka koji je o tom incidentu izvijestio saveznu policiju i senatore prije godinu dana, kada su se pojavile i druge optužbe protiv Kavanaugha.

"Radikalno lijevo orijentirani demokrati i njihovi partneri iz medija ponovio kreću u napad na Kavanaugha. On je nedužan i stravično ga tretiraju", napisao je Trump na Twitteru. 

Suca je bivša kolegica iz gimnazije Christine Blasey Ford, danas sveučilišna profesorica, javno optužila da ju je pijan htio napastovati na jednoj zabavi kada su bili tinejdžeri.

Komentara 6

XA
xaron
20:16 15.09.2019.

I što je najgore, kad je imao 6 mjeseci ugrizao je mater za sisu.To je bilo jako podlo.

TE
TEUTA
21:53 15.09.2019.

Prije 99 godina vidio sam kako sudac Vrhovnog Suda uhvatio jednu studenticu za p.... Prema tvrdnju liberala, za takvo djelo traba ici u zatvor.

DU
Deleted user
06:55 16.09.2019.

Lov na vještice , američka histerija , zaboravili su na slobodnu ljubav djece cviječa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije