Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOKINJE PROGOVORILE

Šokantne ispovijesti o Škari: Prijetio i govorio gadosti, sve su ga se bojale

Damir Škaro
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
12.09.2019.
u 16:34

„Rekao je da sam samohrana majka i da dobro boksa i da bih trebala malo paziti na svoju kćer. Nakon toga me bilo strah za mene i za kćer i odustala sam od bilo kakvih potraživanja“, prepričava anonimno bivša suradnica Damira Škare.

I dok se Damir Škaro, bivši saborski zastupnik HDZ-a i aktualni predsjednik AMK Siget, trenutno nalazi u istražnom zatvoru koji mu je određen nakon što ga je njegova djelatnica prijavila za silovanje i prijetnje, na vidjelo su počela izlaziti svjedočanstva i drugih žena koje tvrde da su s njim doživjele traumatična iskustva.

Podsjetimo, u istrazi bi se trebalo ispitati četiri svjedoka, tri žene i muškarca. Među njima su dvije žene i pravnica kojoj su se one požalile na Škarino uznemiravanje te posrednik preko kojega je Škaro žrtvi navodno ponudio 80.000 eura za šutnju.

Emisija Provjereno, koja je prošli tjedan donijela ispovijest bivše tajnice Damira Škare, večeras donosi još dvije ispovijesti - bivše suradnice i majke čija je kćer također imala slično iskustvo.

„Kaže ja bi tebi lizao pi**u dok ne svr*** i i ti bi sekundi svr***a. Znaš ti, ja bi tebe je**o da ti 7 dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stat“, prepričala je za 'Provjereno' majka jedne od djevojaka koja imala slično iskustvo.

Izgovorio je to, dodaje majka, mladoj djevojci prije nekih godinu dana, a tamo gdje je radila dolazio je redovito. U tom trenutku, kaže majka, nije bila sama, ali nitko se nije usudio ništa reći. Ni ona, čak ni vlastitoj majci. Tek kada je vidjela da je uhićen, progovorila je.

„Ona je o tome meni šutjela jer se boji. Bojala se onog trenutka kad je vidjela reakciju ostalih cura na samo njegovo prisustvo. Mama ti ne bi mogla vjerovat' da se čovjek može pretvoriti u čudovište u roku par minuta“, nastavlja prepričavati njezina majka.

Strah da Škaru prijavi policiji spriječio je i jednu njegovu bivšu suradnicu koja je ondje radila mjesec dana kao vanjski suradnik. Za 'Provjereno' je prepričala kako je, nakon što nije platio račun za naručene usluge, zatražila od njega da plati iste.

„Rekao je da sam samohrana majka i da dobro boksa i da bih trebala malo paziti na svoju kćer. Nakon toga me bilo strah za mene i za kćer i odustala sam od bilo kakvih potraživanja“, prepričava anonimno bivša suradnica Damira Škare. Dodaje kako nije pomišljala na zvanje policije jer je već ranije zaprijetio da ima jako puno veza. 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
17:59 12.09.2019.

Komentari su bezvezni. Ovakvih idiota je uvijek bilo. Što mislite, da u Jugi nije bilo ovakvih situacija. Bilo je itekako. I nema to veze ni s Hrvatima ni s HDZ-om već samo s neodgojenim idiotom.

KO
korektor1619
21:18 12.09.2019.

Njaveći krimen mu je što je domoljubi, član HDZ-a, to najviše mrze komunjarski mediji i zato hajka još dugo neće prestati, kako i sve slične hajke komunjarskih medija.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
18:08 12.09.2019.

Škaro je govorio ženama : Znaš Li Ti Tko Sam JA ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije