Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava u Vukovaru

Nove informacije: Privedeno 18 sudionika, šestorica su ozlijeđena

Tučnjava BBB-a i Grobara u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
1/2
19.06.2020.
u 13:18

Pronađena su razna priručna sredstva korištena pri fizičkom obračunu

Iz PU Vukovarsko – srijemske nastavili su s objavljivanjem dodatnih informacija poslije jučerašnje masovne tučnjave u Vukovaru u kojoj je sudjelovalo više osoba, a njih nekoliko završilo je i u bolnici.

- Do sada je u Policijsku postaju Vukovar privedeno 18 sudionika tučnjave te intenzivno tragamo za još njih nekoliko. Među privedenima je 14 sudionika iz Vukovara, te po jedan sudionik iz Gaboša, Borova, Markušice i Zagreba. Sudionici tučnjave su životne dobi od 18 do 46 godina, izvijestila je policija.

Dodaju i kako je sukob za posljedicu imao ozljeđivanja sudionika te da policija trenutno raspolaže s informacijom da su tjelesno ozlijeđeni dva 20-godišnjaka, 26-godišnjak, 29-godišnjak, 31-godišnjak i 46-godišnjak koji su svi iz Vukovara i jedan 30-godišnjak iz Gaboša. Još uvijek nemaju službene informacije o prirodi i težini ozljeda.

- Očevid na mjestu događaja je rasvijetlio određene pojedinosti o sukobu pri čemu smo pronašli i razna priručna sredstva (drvene i metalne palice) koja su sudionici tučnjave koristili pri fizičkom obračunu. Pri intervenciji nije bilo ozlijeđenih policijskih službenika niti sprječavanja u obavljanju njihove službene dužnosti. Policijsko kriminalističko istraživanje ima smjer propitivanja kaznene odgovornosti svih privedenih za počinjenje kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi iz čl. 122. Kaznenog zakona Republike Hrvatske. Policijski službenici su na nasilni događaj učinkovito i pravovremeno reagirali te su i dalje pripravni jamčiti sigurnost svih građana, izvijestili su iz PU.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:14 19.06.2020.

Jedina manjina koja ne voli i ne cijeni državu u kojoj živi. Govore fašistička država a imaju fan klubove Zvezde i Partizana, dok naš narod u Srbiji nema nikakva prava i ne radi nerede, nego žive i rade u miru.

CO
Cobra_
13:28 19.06.2020.

A što i to treba, izgleda da pameti nemaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije